• Juwelier in Haren (Groningen)
  • Gratis verzending
  • Aankoopbegeleiding
  • Bel ons 050 5344954

nieuws uit onze winkel

Waterdicht en stoer: het perfecte horloge voor een strandvakantie

04 juli 2022

Tijdens een sportieve strandvakantie heeft u niet veel meer nodig, dan een horloge met de juiste look en complicaties. Kies voor een exemplaar dat een hoge waterbestendigheid combineert met elegantie, en u heeft zowel overdag als ’s avonds voldoende aan slechts één accessoire.

 


 

Oris Aquis Depth Gauge

Oris biedt liefhebbers van duikhorloges technische perfectie in state of the art ontwerpen. De 43,8 mm brede Oris Aquis Depth Gauge heeft een waterbestendigheid tot 500 meter, en heeft een systeem waarbij de waterdiepte wordt gemeten volgens de wet van Boyle-Mariotte. Tijdens een duik stroomt er water in een speciaal daarvoor bestemde opening op 12 uur. Vervolgens komt het water in een buisje en kan via veranderende druk de diepte worden afgelezen. Het horloge wordt geleverd met een edelstalen en rubberen band, die zonder gereedschap of een bezoek aan een juwelier eenvoudig verwisselbaar is.

 

Bekijk Oris Collectie

 


 

Zeeblauwe Longines HydroConquest

Een eerste blikvanger van de Longines HydroConquest is de prachtige blauwe kleur die doet denken aan de zee van zowel de wijzerplaat, de bezel en de rubberen band. Het 41 mm brede uni-sex sporthorloge biedt high performance en technische innovatie in een zeer elegant design. Het horloge is gemaakt van edelstaal en kreeg roségoud vergulden accenten mee. De waterbestendigheid bedraagt 300 meter.

 

Bekijk Longines Collectie

 


 

Klassieke Seiko Prospex

De Seiko Prospex is een geliefd en klassiek sporthorloge voor heren. De Seiko Prospex was in 1975 ‘s werelds eerste duikhorloge met een titanium kast die een duik tot grote diepte mogelijk maakte. De uitvoering van deze edelstalen ‘nakomeling’ met automatisch uurwerk is met een waterbestendigheid van 200 meter bestemd om dagelijks te dragen. De kalfslederen band van deze Prospex met groene wijzerplaat benadrukt niet alleen het klassieke karakter, maar zorgt ook voor draagcomfort.

 

Bekijk Seiko Collectie

 


 

Sportieve bicolor Balmain Ophrys

Balmain horloges hebben kenmerken als: luxe, elegantie, precisie en invloeden uit de haute couture. Voor het design van de Balmain Ophrys werd daar nog ‘sportiviteit’ als kenmerk aan toegevoegd. De bicolor kast (38,8 mm) en band van het quartz horloge zijn gemaakt van edelstaal dat geelgouden accenten kreeg. Het horloge heeft een waterbestendigheid van 200 meter.

 

Bekijk Balmain Collectie

Meer nieuws

Volg ons op instagram