• Juwelier in Haren (Groningen)
  • Gratis verzending
  • Aankoopbegeleiding
  • Bel ons 050 5344954

nieuws uit onze winkel

Urban style sieraden, perfect voor een stedentrip

04 juli 2022

Een beetje Parijse flair, een snufje elegantie uit Rome en ‘Swiss made’ robuustheid, zijn de ideale stijlkenmerken voor sieraden- en horloges voor globetrotters.

 


 

Garmin MARQ Aviator smartwatch

De Garmin MARQ Aviator Smartwatch is een premium chronograaf toolwatch met een 24-uurs GMT-schaal, een keramische bezel en een 22 millimeter brede armband, gemaakt van geborsteld titanium. Deze stoere smartwatch is met zijn wereldwijde voorgeprogrammeerde luchtvaartkaarten plus een weerradar, perfect voor reizigers en luchtvaartliefhebbers. De smartwatch met een intern geheugen van 32 GB is uiteraard Bluetooth, WLAN en is Ant+ compatible. Het sportieve horloge is spatwaterdicht. Het display met saffierglas is ook in zonlicht goed af te lezen.

 

Bekijk Garmin Collectie

 


 

Rado Integral

Rado is vaak bekroond om zijn horloges. In de ontwerpen staan hoogwaardige horlogetechnologie, functionaliteit, gebruik van moderne materialen en schoonheid centraal. Het quartz horloge Integral is een herinterpretatie op het iconische model uit 1986. Net als het origineel is ook dit horloge met verguld geelgoud gemaakt uit keramiek.

 

Bekijk Rado Collectie

 


 

Bron Sushi armband

Net als de mooiste wereldsteden is ook deze Bron armband uit de Sushi-familie een feest aan variatie dankzij verschillende vormen, kleuren en materialen. De moderne armband heeft een gouden zetting die een edelsteen beschermt. Met het Chinese geluksteken dat is gegraveerd in de zwart-wit gelaagde agaat, draagt de armband als een amulet.

 

Bekijk Bron Collectie

 


 

Pianegonda Scripta armband

Pianegonda sieraden kenmerken zich door kwaliteit en een strak design. Deze armband is geïnspireerd op de klassieke kalligrafiekunst. De armband is vakkundig door een Meester Zilversmid uit één stuk vervaardigd door het zilver te snijden, vormen, en te polijsten. Dit meesterwerkje is een miniatuursculptuur met een design dat balanceert op de grens tussen minimalisme en futurisme.

 

Bekijk Pianegonda Collectie

 


 

Albanu armband van buffelhoorn

In de stoere armbanden van Albanu Monaco worden edelmetalen, diamanten en edelstaal gecombineerd met natuurlijke materialen als dierenhaar, leder of hoorn. Albanu doet dit met het grootste respect voor flora en fauna en in overeenstemming met het Verdrag van Washington inzake biologische diversiteit. Deze buffelhoorn armband (21 cm) heeft een edelstalen koord en sluiting.

 

Bekijk Albanu Collectie

 


 

‘Kusjes-ring’ van Tirisi Moda met markasiet

Wereldsteden, waaronder de eigen thuishaven Amsterdam, zijn voor de designers van Tirisi Moda een bron van inspiratie. Deze glanzende ring uit gerhodineerd zilver en roségoud behoort tot de serie met X-jes. De ‘kus’ in deze ring is verrijkt met markasiet. De ring is ook leverbaar in 18 karaat geelgoud.

 

Bekijk Tirisi Moda Collectie

Meer nieuws

Volg ons op instagram