• Juwelier in Haren (Groningen)
  • Gratis verzending
  • Aankoopbegeleiding
  • Bel ons 050 5344954

nieuws uit onze winkel

WOLF X Royal Asscher Collectie: vijf unieke juwelenboxen

25 maart 2024

De Nederlandse Royal Asscher Diamond Company viert dit jaar haar 170-jarig jubileum, terwijl het Britse WOLF 190 jaar bestaat. Beide familiebedrijven delen met trots meer dan 360 jaar expertise en zijn een unieke samenwerking aangegaan. Met als resultaat de WOLF X Royal Asscher Collectie.

Luxe juweelboxen

De WOLF X Royal Asscher Collectie bestaat uit een vijftal luxe juweelboxen, uitgevoerd in diepblauw fluweel voorzien van een kroontje; de huiskleur en het logo van Royal Asscher. Naast het logo is de serie voorzien van sierlijk tulpborduursel, symbool voor het Nederlandse erfgoed dat Royal Asscher vertegenwoordigt. Elke tulp bestaat uit meer dan 17.000 steken, wat zorgt voor een prachtig effect.

Match made in heaven

Lita Asscher, Co-President van Royal Asscher Diamonds: “De eerste keer dat ik kennismaakte met de horloge- en juweelboxen van WOLF, was ik op slag verliefd. Met dit partnerschap en de prachtige speciale edities, kunnen we onze klanten echt iets unieks bieden om hun erfstukken perfect in te bewaren. Samenwerken met WOLF was als werken aan een van onze eigen gepatenteerde diamanten. Elk detail is belangrijk voor een adembenemend resultaat.” Simon Wolf, CEO, WOLF: WOLF staat altijd voor vakmanschap, kwaliteit en mooie ontwerpen. Deze kenmerken delen we met Royal Asscher. Onze twee erfgoedmerken samenbrengen, is een match made in heaven.”

WOLF X Royal Asscher collectie bij Ha Juweliers

Bij Ha Juweliers voeren we een mooie collectie WOLF Bijouboxen en etuis. Het eerste jubileum-product uit de samenwerking tussen WOLF X Royal Asscher Diamonds, een prachtige sieraden- en horlogedoos, is vanaf nu te koop. Alle producten van WOLF hebben een LusterLoc™ behandelde voering, die sieraden en dierbare erfstukken 35 jaar beschermt tegen oxidatie.

 

Bekijk collectie

Meer nieuws

Volg ons op instagram