• Juwelier in Haren (Groningen)
  • Gratis verzending
  • Aankoopbegeleiding
  • Bel ons 050 5344954

nieuws uit onze winkel

Uitnodiging voor ‘Kunst aan het Hof’

07 maart 2024

Het team van Ha Juweliers nodigt u graag uit voor ‘Kunst aan het Hof’. Deze High-end Boutique beurs van het Noorden, gehouden van woensdag 20 tot en met zondag 24 maart, vindt voor de derde maal op rij plaats in de Havezate van het Hof van Saksen in Nooitgedacht.
 
Betreed een wereld van elegantie, waar u topcollecties van kunst, antiek, juwelen en design kunt bewonderen. Wij presenteren tijdens deze dagen, als enig aanwezige juwelier, een aantal high-end horloges, van onder andere Christiaan van der Klaauw en Armin Strom. Daarnaast ook een selectie van hoge kwaliteit van Bron Fine Dutch Jewelry, prachtige diamantsieraden van Hans D. Krieger en de muziekboxen van Reuge. Extra bijzonder is dat er tijdens ‘Kunst aan het Hof’ een aantal specials van Bron Fine Dutch Jewelry aanwezig zijn, die in een beperkte oplage zijn vervaardigd.
 
Voor onze gewaardeerde klanten hebben we vrijkaarten voor ‘Kunst aan het Hof’ gereserveerd. Deze zijn in onze winkel af te halen.
 
We kijken ernaar uit om u te verwelkomen op een prachtige, bijzondere locatie, om samen met u te genieten van de tijdloze schoonheid van kunst en vakmanschap.

Graag tot ziens bij Ha Juweliers tijdens Kunst aan het Hof!
Team Ha Juweliers

 


Een kleine preview voor ‘Kunst aan het Hof’


 

Specials van Bron

Tijdens ‘Kunst aan het Hof’ zullen er een aantal specials van Bron Fine Dutch Jewelry aanwezig zijn. Deze specials zijn in zeer kleine oplage vervaardigd vanwege bijzondere materiaalcombinaties, een gelimiteerd design of dankzij unieke stenen. Welke Bron specials u kunt bewonderen, blijft vanwege de exclusiviteit nog even een verrassing. Een feestelijke en kleurrijke sneak preview is de Bron Confetti ring. De ring is een smallere versie van de Bron Terrazzo ring, met behoud van de spectaculaire allure van Bron sieraden. Elk saffier en elke diamant in de 18 karaat roségouden ring voegt prikkelende elegantie toe. Een ring om het leven mee te vieren.

 

Bekijk Collectie

 


 

De meesterlijke horloges van Christiaan van der Klaauw

Astronomie – tijd in zijn puurste vorm – is het kenmerk en de inspiratiebron voor de horloges van Christiaan van der Klaauw. Dit merk van Nederlandse bodem maakt uitsluitend volledig met de hand vervaardigde astronomische horloges. Tijdens Kunst aan het Hof presenteren we een aantal horloges uit onze Ha Juweliers collectie waarmee u de meest authentieke, en gelijktijdig gelimiteerde, vorm van tijd kunt ervaren. Waaronder de Christiaan van der Klaauw Real Moon Tides. Dit edelstalen horloge met zilveren wijzerplaat is uitgevoerd met de meest precieze maanfase ter wereld in een driedimensionale uitvoering.

 

Bekijk Collectie

 


 

High-end horlogetechniek van Armin Strom

De edelstalen Mirrored Force Resonance First Edition van Armin Strom, gelimiteerd tot 25 stuks, is uitgerust met een Resonance Clutch Spring. Deze innovatieve horlogetechniek is ontwikkeld door de Zwitserse horlogemaker en oprichter van Armin Stom: Claude Greisler. Resonantie is een natuurkundig fenomeen waarbij twee, dicht op elkaar geplaatste, trillende objecten, zich automatisch op elkaar afstemmen. Voor horloges betekent dit dat ze gelijkmatiger en daarmee nog nauwkeuriger lopen. Om dit te doen, is de Armin Strom Mirrored Force Resonance uitgerust met twee balansen die door een speciale veer met elkaar verbonden zijn. Dit zorgt voor de snelste en meest regelmatige resonantietoestand die ooit in een polshorloge is waargenomen.

 

Bekijk Collectie

 


 

Kunstzinnige muziekdozen van Reuge

In de prachtige, handgemaakte muziekboxen van Reuge speelt zich een prachtige samenkomst uit verfijnde mechaniek en waar vakmanschap af. De Reuge Dolce Vita muziekdoos met walnoothouten inleg is een ontwerp dat klassieke, luxe schoonheid uitstraalt. Het hart van de muziekdoos (41,5 cm x 24,5 cm x 19 cm), bestaat uit een mechanisch meesterwerk met keus uit vijf verschillende cilinders met elk drie verschillende symfonieën van Johann Strauss, Georges Bizet, Wolfgang Amadeus Mozart, Robert Schumann en Pyotr Ilyich Tchaikovsky.

 

Bekijk Collectie

Meer nieuws

Volg ons op instagram