• Juwelier in Haren - Groningen
  • Gratis verzending
  • Aankoopbegeleiding
  • Bel ons 050 5344954

nieuws uit onze winkel

Zijn uw sieraden en horloges klaar voor 2022?

15 december 2021

Lievelingssieraden verdienen het om met evenveel liefde gedragen als onderhouden te worden. Als uw gouden of zilveren sieraden van een hoge kwaliteit zijn, of wanneer er parels of edelstenen in zijn verwerkt, is het beter om uw sieraden voor reiniging naar de juwelier te brengen. Dit is meteen een mooi moment voor een kwaliteitscontrole op kwetsbaarheden of beschadigingen, zodat deze hersteld kunnen worden.

 

In-house horlogeservice

Voor onderhoud en reparatie aan verfijnde uurwerken van horloges heeft Ha-juweliers een in-house horlogeservice. Het vervangen van de afdichtringen, het schoonmaken van de horlogekast, het vervangen van de batterij, maar ook gecompliceerde reparaties worden vakkundig en met de grootste precisie uitgevoerd. Om sieraden die u niet draagt mooi te houden, is het altijd goed om deze te bewaren in een speciale sieraden-box of etui met een bekleding die oxideren van het sieraad tegengaat. Gaat het om het bewaren van een horloge met automatisch uurwerk, dan kan een watch winder de beweging van de pols overnemen. Daarmee blijft het uurwerk gelijk lopen, en hoeft het bij het opnieuw dragen niet afgesteld te worden. De watch winders en jewelry boxen van Wolf zijn al een sieraad op zich, en daarmee een prachtig geschenk voor liefhebbers en verzamelaars van horloges en juwelen.

 


 

Wolf Viceroy Double Winder

De Wolf Viceroy Double Winder biedt plaats aan twee automatische horloges, en houdt de uurwerken met 1.200 omwentelingen per dag in beweging. De luxe watch winder met solide handgemaakte houten frame en een bekleding van vegan leather, biedt daarnaast plaats aan nog eens vier horloges die bewaard kunnen worden in een speciale opbergruime.

Prijs: € 1.189,-

 


 

Wolf Cub Cognac

Compact, stijlvol en innovatief is de Wolf Cub een hoogwaardige watch winder. Waar andere watch winders onnauwkeurig kunnen zijn in het aantal omwentelingen, zijn de rotaties van elke Wolf watch winder dankzij gepatenteerde rotatieprogramma’s heel precies. Wolf watch winders zijn handgemaakt precisie-instrumenten aan wie u uw horloge met automatisch uurwerk kunt toevertrouwen. Deze Wolf Cub is bekleed met cognac-kleurig vegan leather. Ook leverbaar in andere kleuren.

Prijs: € 299,-

 


 

Wolf Zoe Medium Jewelry Box Indigo

De Zoe Jewelry Box is met haar vrolijke fluwelen uiterlijk een sieraad op zich. De box is doordacht ingedeeld met kleine en grote compartimenten voor ringen, armbanden, colliers en horloges en heeft een afneembaar minireisstukje. Speciaal LusterLoc™ zijde aan de binnenkant van de jewelry box, beschermt uw sieraden tot 35 jaar tegen oxidatie.

Prijs: € 429,-

 

 

Bekijk Wolf1834 Collectie

Meer nieuws

Volg ons op instagram