• Juwelier in Haren (Groningen)
  • Gratis verzending
  • Aankoopbegeleiding
  • Bel ons 050 5344954

nieuws uit onze winkel

Glansrijk geslaagd voor onder de kerstboom

15 december 2021

Sieraden zijn voor altijd. Een sieraad of horloge dat met plezier gegeven en gedragen wordt, is van bijzondere betekenis. Als voorproefje op de komende kerstdagen hebben we voor deze nieuwsbrief een aantal gouden classic with a twist-blikvangers geselecteerd. Solo als eyecatcher, of met meerdere sieraden gecombineerd, zijn ze gemaakt om de persoonlijke stijl van de draagster te benadrukken.

 

Mini Sweety oorhangers

Bigli sieraden zijn casual, kleurrijk en zowel speels als elegant. De collectie bestaat uit een brede range gouden sieraden in verschillende vormen en stijlen, waarin een hoofdrol is weggelegd voor prachtig gekleurde edelstenen of diamant. Deze 18 karaat roségouden oorhangers hebben een briljant geslepen diamant (0.02ct) en een granaat gezet op parelmoer.

Prijs: € 3.260,-

 


 

Ultiem sweet

Mini Sweety is Bigli’s meest populaire collectie. Vooral de ringen die zich zowel solo als met meerdere ringen aan één hand laten dragen, zijn geliefd. Bigli sieraden staan bekend om hun doublet stenen: prachtig gekleurde stenen die hun unieke uitstraling danken aan twee natuurschatten die samen één steen vormen. In deze dieprode steen zijn dit robijn en parelmoer. De diamant die in de roségouden ringband is gezet flirt als een kleine knipoog met de draagster.

Prijs: €2.320,-

 

Bekijk Bigli Collectie

 


 

Bron Luxe oorringen met Mira Mira aanhangers

De Bron sieradencollectie kent geen grenzen. Met de nieuwe Bron collectie City Garden benadrukt het merkt de stadse flair van ’s werelds mooiste steden. Deze luxe roségouden oorringen hebben zwarte korund in een pavézetting. Zwarte rutielkwarts gezet in roségoud zorgen voor het ‘wow-effect’ van de hangers. Bron ontwierp in dezelfde serie ook een prachtige roségouden zegelring met gefacetteerde zwarte rutielkwarts.

Luxe oorringen: € 2.000,-, aanhangers: € 1.550,-

 


 

Bron Reflex armband

Bron sieraden dragen spannende urban invloeden van over de hele wereld in zich, maar worden trots met de hand in Nederland gemaakt. Elke steen wordt door de Bron-edelstenenexpert zorgvuldig uitgezocht, om in Schoonhoven verwerkt te worden tot sieraden met het typerende Bron signatuur: kwaliteit, vrouwelijkheid en speelsheid. Zoals in deze 18 karaat roségouden Reflex armband uit de nieuwe Bron City Garden collectie met onix, witte maansteen en 7 roségouden ornamentjes.

Prijs: € 975,-

 

Bekijk Bron Collectie

 


 

Ebel Sport Classic Lady

Onmiskenbaar een Ebel. Sinds 1977 is het Ebel-dameshorloge met de karakteristieke wave-armband een designstatement. Still going strong is de Ebel Sport Classic Lady met quartz uurwerk een horloge voor vrouwen die graag klasse en kwaliteit in hun horloge terugzien. Deze bicolor uitvoering in edelstaal en geelgoud, heeft een parelmoer wijzerplaat met diamanten indexen en 47 pavé gezette diamanten in de lunette.

Prijs: € 4.600,-

 

Bekijk Ebel Collectie

Meer nieuws

Volg ons op instagram