• Juwelier in Haren (Groningen)
  • Gratis verzending
  • Aankoopbegeleiding
  • Bel ons 050 5344954

nieuws uit onze winkel

Aanzoeksringen met diamant

04 november 2022

Een aanzoeksring is een veelbelovend sieraad. Laat u verleiden door de mooiste aanzoeksringen uit de collecties Noor, R&C en Ha Collection.

 


 

Klassiek geelgouden solitair ring

Met als stralend middelpunt een enkele diamant is de solitair aanzoeksring een tijdloze, prachtige klassieker. Deze solitair ring uit de Ha collectie is gemaakt van 14 karaat geelgoud en heeft een geelgouden zetting met 1 grote diamant van 0.15 HS I en 4 kleine diamantjes op de zetpoten van 0.01 HS I.

 


 

Moderne aanzoeksring in geel- en witgoud

Perfectie komt prachtig tot uitdrukking in deze 14 karaat witgouden ring met verfijnde geelgouden details in de zetting en binnenrand. Centraal heeft de ring een witte briljant geslepen diamant van 0,10 caraat. In de band schitteren tientallen witte diamanten (0,16 ct.). Totaalgewicht 0,26 caraat, kleur Wesselton/SI.

 


 

Aanzoeksring Per Amalin

Deze 14 karaat witgouden ring heeft een markies geslepen witte diamant van 0,50 caraat, Wesselton-Si.: een prachtige diamant om woordeloos een bijzondere liefde uit te drukken. De peervormig geslepen diamant is leverbaar in verschillende diamantformaten.

 


 

R&C Solitair aanzoeksring

Een solitair aanzoeksring met een enkele diamant geldt als dé klassieke verlovingsring. De rechte band van de 14 karaat witgouden aanzoeksring geeft deze, met een meesterlijk oog voor detail gemaakte solitair aanzoeksring van R&C, een modern karakter. De handgemaakte ring heeft een briljant geslepen witte diamant van 0,40 caraat, Wesselton-Si.

 


 

Noor essential aanzoeksring

Tijdloos, elegant en met een unieke glans: de middelste steen in deze witgouden ring is een briljantgeslepen diamant van 0,52 caraat. In de band zijn in pavézetting tientallen briljanten verwerkt (0,43 ct.). Een hoogwaardige, klassieke ring om ‘ja’ tegen te zeggen.

 


 

R&C Solitair Ring

Wanneer u eeuwigdurende liefde wilt uitdrukken in de vorm van een tijdloze, klassieke bicolor verlovingsring, is de 18-karaat roségouden ring met een briljant geslepen witte diamant van 0,30 caraat, Wesselton-Si gezet in witgouden zetpoten een schitterende keus.

 

 

 

Bekijk onze collectie

Meer nieuws

Volg ons op instagram