• Juwelier in Haren (Groningen)
  • Gratis verzending
  • Aankoopbegeleiding
  • Bel ons 050 5344954

nieuws uit onze winkel

Armin Strom Orbit 1 First Edition

04 november 2022

Horlogemaker Armin Strom heeft naam gemaakt als meester in het met de hand skeletteren van horloges. Dit leverde hem in 1990 een Guinness Book World Record op voor het produceren van ‘s werelds kleinste met de hand geskeletteerd horloge.

In 2006 trok Armin Strom zich terug uit de horlogemakerij en werd zijn gelijknamige bedrijf overgenomen door zakenman Serge Michel en Meester Horlogemaker Claude Greisler. Tot op de dag van vandaag bouwen zij voort op de historische erfenis van de heer Strom. Armin Strom uurwerken worden in eigen huis geproduceerd met het grootste respect voor grondlegger Armin Strom en de Zwitsers-Duitse horlogetraditie

De Armin Strom Orbit 1 First Edition is het jongste vervolg op het succesvolle Armin Strom avontuur. Geheel in traditie betreft het een handmatig geskeletteerd horloge. Het is het eerste Armin Strom horloge met geïntegreerde armband en een ‘on-demand date’ -systeem. In rust wijst de datumwijzer naar het in rood aangebrachte woord ‘date’ op 12 uur van de keramische bezel. Door de pusher op 10 uur in te drukken verspringt de wijzer om de datum aan te wijzen.

De edelstalen kast van de Armin Strom Orbit 1 First Edition meet 43,4 millimeter en heeft aan de voor- en achterzijde ontspiegeld saffierglas. Het uurwerk biedt een gangreserve van drie dagen en is waterbestendig tot 50 meter (spatwaterdicht). Deze First Edition is een gelimiteerde oplage van 25 stuks met als speciale toevoeging een black gold coating voor de drie zichtbare bruggen en de wijzerplaat. Een geweldige mix van stoer en chic.
 

 

Bekijk Armin Strom Collectie

Meer nieuws

Volg ons op instagram