• Juwelier in Haren (Groningen)
  • Gratis verzending
  • Aankoopbegeleiding
  • Bel ons 050 5344954

nieuws uit onze winkel

Jarrèl Exclusive Jewelry

04 november 2022

De komende weken vindt u het merk Jarrèl uitgelicht in onze ‘highlight corner’. Jarrèl, voluit Jarrèl Exclusive Jewelry is een merk met Italiaanse flair en vrouwelijkheid: altijd in stijl, altijd elegant, altijd geraffineerd. Het verhaal van Jarrèl gaat terug tot 1974, toen de oprichtster van Jarrèl besloot een juwelenmerk te starten met exclusieve sieraden ‘door vrouwen voor vrouwen’. Hoewel Jarrèl niet meer in handen is van deze bijzondere dame, worden de sieraden nog altijd in Italië gemaakt. Het label brengt twee lijnen uit: de Beau Monde lijn, met sieraden die naar wens van de draagster gemaakt kunnen worden in geelgoud, roségoud of witgoud en de prêt-à-porter collectie die bestaat uit gouden oorringen en aanhangers van parelmoer of edelsteen.

 


 

Jarrèl Actie ‘Colourful Jewelry, Happy Chocolat!’

Bij aankoop of een bestelling van een creatie uit de Jarrèl collectie met een waarde vanaf € 369,- krijgt u een boek met 200 gram fijne chocolade van het befaamde huis Venchi.

 


 

Jarrèl Beau Monde Sydney ring met groene amethist

Een verleidelijke 14 karaat roségouden ring met facet geslepen groene amethist in bolvormige zetpootjes uit de Jarrèl Beau Monde Sydney collectie. De ring is ook leverbaar in geel- en witgoud met keus uit diverse edelstenen.

 


 

Jarrèl Beau Monde Rimini armband Braccialetto met citrien

Jarrèl verrijkt deze fijne 14 karaat geelgouden armband uit de Beau Monde Rimini collectie met facet geslepen citrien in twee maten: 48×58 en 55×65 millimeter. Het effect is een elegante armband met een klassieke uitstraling wanneer deze solo gedragen wordt, maar ook trendy gecombineerd kan worden met meerdere armbanden om de pols.

 


 

Jarrèl Beau Monde Rimini ring Braccialetto met blauwe topaas

De prachtige schittering en blauwtint in de ring is te danken aan facet geslepen blauwe topaas, een match made in heaven met het 14-karaats roségoud van deze ring Braccialetto uit de Jarrèl Beau Rimini collectie. De stenen hebben een afmeting van 6 en 8 millimeter.

 


 

Jarrèl Beau Monde Los Angeles ring grande met maansteen

Deze ring met ruime cabochon geslepen maansteen van 14×14 millimeter heeft charme en urban flair. De roségouden ring komt dan ook uit de Beau Monde Los Angeles collectie van Jarrèl.

 


 

Jarrèl Beau Monde Lucca ring met jade

Jade en goudkwarts vormen samen een fascinerende verschijning in de vorm van een prachtig groene doublet. De steen heeft een afmeting van 10×10 millimeter en is gezet in 14 karaat geelgouden ring uit de Jarrel Exclusive Jewelry Beau Monde Lucca collectie.

 


 

Jarrèl Beau Monde San Marino ring due

Londen blue topaas en aquamarijn vormen samen een perfect duo in een geelgouden ring uit de Jarrèl Beau Monde San Marino collectie. De stenen zijn in een kastzetting geplaatst wat de ring een moderne en gelijktijdig vintage uitstraling geeft. Een ring om vaak te dragen.

 
 

Bekijk Jarrèl collectie

Meer nieuws

Volg ons op instagram