• Juwelier in Haren (Groningen)
  • Gratis verzending
  • Aankoopbegeleiding
  • Bel ons 050 5344954

nieuws uit onze winkel

Absolute Precisie met VHP Longines

28 januari 2020

Longines Conquest V.H.P.

Het horloge voor liefhebbers van absolute precisie!

V.H.P. staat voor Very High Precision en heeft betrekking op wat de naam al doet vermoeden, het super nauwkeurige uurwerk van Longines.

Het Quartz uurwerk dat door uurwerkfabrikant ETA exclusief is ontwikkeld voor Longines is zo nauwkeurig dat dit maar maximaal 5 seconden afwijkt per jaar. Dit is buitengewoon precies voor een analoog horloge. Deze nauwkeurigheid wordt gegarandeerd door een ingebouwde chip en het GPD (Gear Position Detection) systeem. ’s Nachts om 3 uur word om de 3 dagen de wijzers door deze chip automatisch gereset op de juiste tijd. Bovendien zorgt het GPD systeem er voor dat de wijzers direct automatisch worden gereset na een forse beweging/stoot of blootstelling aan een magnetisch veld. De precisie van het uurwerk is hierdoor gewaarborgd.

De horloges kunnen eenvoudig op tijd worden gezet voor de wisseling van de zomer en de wintertijd of als u reist naar een bestemming met een andere tijdzone door de smart kroon. Een langzame beweging zet de minutenwijzer in gang en de snelle beweging de urenwijzer. De ingebouwde chip onthoudt de stand van de secondenwijzer zodat de precisie is gegarandeerd.

Naast de 3 wijzer modellen en de chronograaf is er ook een GMT/24h versie. Deze heeft een handige flashsetter functie, waardoor het horloge door het gebruik van een smartphone heel snel en gemakkelijk op tijd kan worden gezet. Handig als u reist naar bijvoorbeeld London, New York of Dubai waar een andere tijdzone is.

De batterij van dit V.H.P. uurwerk heeft een levensduur van 4 jaar en de horloges zijn voorzien van een E.O.L-indicator, die aangeeft wanneer de batterij bijna leeg is zodat u altijd op tijd de batterij kunt laten vervangen.

Het V.H.P. horloge is verkrijgbaar in een 3 wijzermodel van 41 milimeter, een chronograaf van 42 milimeter en een GMT variant van 43 milimeter.

Bekijk collectie

Meer nieuws

Volg ons op instagram