• Juwelier in Haren (Groningen)
  • Gratis verzending
  • Aankoopbegeleiding
  • Bel ons 050 5344954

nieuws uit onze winkel

Horloges met een goed verhaal

06 september 2022

Mechanische horloges en innovatieve smartwatches blinken uit in horlogetechniek. Achter deze techniek schuilt vaak een uniek verhaal wat de horloges extra bijzonder maken.

 


 

Armin Strom Mirrored Force Resonance First Edition

De Mirrored collectie is een van de meest geliefde Armin Strom collecties. Het eerste model werd gelanceerd in 2016 en heeft, net als zijn opvolgers, twee balansen aan de voorzijde zichtbaar, die de onregelmatigheden in het uurwerk opheffen. Dit sterk staaltje horlogetechniek, ontwikkeld door Armin Strom, is te bewonderen via een transparante wijzerplaat. Het horloge is uitgevoerd in edelstaal en heeft een 44 millimeter kast die wordt gedragen op een nachtblauw lederen band.

 

Bekijk Armin Strom Collectie

 


 

Christiaan van der Klaauw Hypernova

Christiaan van der Klaauw is het enige atelier ter wereld dat zich volledig heeft gespecialiseerd in het ontwerp en de productie van exclusieve, handgemaakte astronomische horloges. De Hypernova is een astronomisch horloge, gecombineerd met een chronograaf. De wijzerplaat heeft een blauwe schijf waarop de maanstand is af te lezen. Wanneer de maan links van het midden staat bevindt de maan zich in het eerste kwartier. Wanneer de beeltenis in het midden staat is het volle maan en aan de rechterkant van het midden bevindt de maan zich in het laatste kwartier. Wanneer de maan niet zichtbaar is, is het nieuwe maan. Het horloge heeft een grote kast van 44 millimeter.

 

Bekijk CvdK Collectie

 


 

Garmin Fenix 6S Sapphire

De expertise die Garmin heeft ontwikkeld op het gebied van GPS-technologie heeft het merk ook toegepast in een aantrekkelijke collectie Garmin-sporthorloges. Dit maakt deze smartwatches erg aantrekkelijk voor buitensporters en mensen met een actieve levensstijl. De robuuste titanium Garmin Fenix 6S Sapphire is gemaakt voor outdoor activiteiten en biedt o.a. voorgeprogrammeerde routekaarten, een hartslagmeter, Garmin Pay en is te verbinden met Spotify of Deezer. De oplaadbare lithiumbatterij gaat in de smartwatch-modus tot 9 dagen mee.

 

Bekijk Garmin Collectie

 


 

Oris Aquis New York Harbor

Met de Oris Aquis New York Harbor ondersteunt Oris een natuurbeschermingsproject dat in het leven is geroepen om het ecosysteem van de haven van New York te herstellen. Met behulp van een miljard oesters wordt dankzij dit project de waterkwaliteit van de ooit meest vervuilde waterweg ter wereld hersteld. De groene kleur van het horloge verwijst naar de kenmerkende kleur van het water in de New Yorkse haven. Het duikhorloge met een waterbestendigheid tot 300 meter, is uitgebracht in 2.000 stuks.

 

Bekijk Oris Collectie

 


 

Frederique Constant Art Deco

Frederique Constant introduceerde haar eerste ‘Classics Art Déco-lijn ’in 2007. Anders dan de toen heersende horlogemode, bestond de lijn niet uit oversized modellen, maar uit een fijn en elegant horloge van slechts 30 millimeter. De eigenwijsheid van het merk bleek een schot in de roos. ‘De Art Deco’ is wereldwijd uitgegroeid tot één van de meeste geliefde Frederique Constant dameshorloges. Het merk brengt nog altijd nieuwe variaties uit, waar dit horloge een prachtig bewijs van is. Het horloge met quartz uurwerk heeft krasvrij ontspiegeld saffierglas en een parelmoer wijzerplaat met blauwe indexering en wijzers. Op de kast bij de bandaanzet zijn diamanten gezet met een totaalgewicht van 0,11 caraat. De charmante band heeft een lederen binnenzijde en een satijnen bovenzijde.

 

Bekijk Frederique Constant Collectie

Meer nieuws

Volg ons op instagram