• Juwelier in Haren (Groningen)
  • Gratis verzending
  • Aankoopbegeleiding
  • Bel ons 050 5344954

nieuws uit onze winkel

De nieuwe Bron Nightcap collectie

04 november 2022

Passend bij een nieuw seizoen brengt Bron de Nightcap collectie vol magische middernachttinten. Sieraden met London Blue Topaas, aquamarijn, blauwe diamanten, ‘maan-geel’ citrien en de mystieke glans van rookkwarts, bruine saffieren en champagnediamanten zorgen voor sieraden waarmee je de dag én nacht plukt! Tijd voor een Nightcap, voordat de dag bruisend overgaat in de nacht…

 


 

Bron Toujours Ajour Hanger London Blue Topaas

Bron sieraden zijn sieraden om te koesteren. Het Nederlandse merk noemt de verschillende collecties dan ook ‘families’. Toujours Ajour is een mysterieuze familie, geïnspireerd op het subtiele spel tussen licht en donker. De gefacetteerde London topaas druppel van deze Toujours Ajour roségouden hanger lijkt zich als een nachtbloem uit roségouden blaadjes te ontvouwen.

 


 

Bron Stardust Ring met blauw saffier

Zeldzaam blauwe saffier, gezet in 18 karaat roségoud, zorgt voor een betoverend effect. Nachtblauwe saffier is na diamant de hardste edelsteen. De Stardust ring is in beperkte oplage vervaardigd.

 


 

Bron Mira Mira creoolaanhangers met rookkwarts

Chocoladebruine rookkwarts, gezet in roségoud is een heerlijke combinatie. Het briolet geslepen rookkwarts in de Nightcap Mira Mira aanhangers (12 mm.) vangt het licht voor een stralend effect. Ook na middernacht…

 


 

Bron Sushi Ring met London Blue Topaas

Ringen uit de Bron Sushi-familie hebben een edelsteen die rijkelijk is verpakt in goud. Het cabochon London blue topaas van de 18 karaat roségouden ring, heeft een mystieke kleur en glans, die doet denken aan een nachtelijke hemel.

 

 

Bekijk Bron Collectie

Meer nieuws

Volg ons op instagram