• Juwelier in Haren (Groningen)
  • Gratis verzending
  • Aankoopbegeleiding
  • Bel ons 050 5344954

nieuws uit onze winkel

Cadeau-ideeën voor pakjesavond

01 december 2023

Een oer-Hollandse en gezellige pakjesavond vol verrassingen wordt extra feestelijk met een glanzend, blijvend geschenk.

 


 

Satijnen Shine in gold armband met gouden bedel

Voor wie graag, speelse moderne sieraden draagt, is deze satijnen armband van Shine in gold een prachtige aanvulling op de persoonlijke sieradencollectie. De armband met gouden bedel laat zich prachtig met andere armbanden combineren. Het koord is verwisselbaar.

 

Bekijk Collectie

 


 

Lederen Tirisi Moda Copacabana armband ‘Love’

Voor de liefste: deze fijne armband van zacht kalfsleder heeft verschillende bedels in Sterling Silver en 18 karaat roségoud, die samen het woord ‘Love’ spellen. In het x’je is markasiet verwerkt. De schuifsluiting is uitgevoerd met een zilveren bedel en ook de x’jes aan de uiteinden zijn van zilver. Deze jeugdige en tevens vrouwelijke armband is leuk om solo te dragen of om te combineren met een horloge of andere armbanden.

 

Bekijk Tirisi Collectie

 


 

Geelgouden Blush armband met Zirkonia

Deze stijlvolle armband van Blush past bij elke gelegenheid en kledingstijl. Tussen de fijne schakels van 14 karaat geelgoud zijn gouden cirkeltjes gezet, bezet met Zirkonia. De armband is 18 cm lang.

 


 

Blush geelgouden ster-oorknoppen

Deze oorknoppen in de vorm van een ster worden gedragen als kleine, fonkelende lichtpuntjes. De oorknoppen zijn gemaakt van 14 karaat geelgoud en zijn dankzij hun fijne afmeting en hoogte van 3,7 millimeter, ook perfect om als tweede sieraad naast andere oorsieraden te dragen.

 


 

Geelgouden Blush collier met bedels

Passend in de trend van bedelsieraden, heeft dit geelgouden collier van Blush, met een lengte van 42 centimeter, vijf vrij beweegbare, glanzend gepolijste bedels van geelgoud. Elk bedeltje is 1,8 millimeter breed en heeft een doorsnede van 3,7 millimeter.

 

Bekijk Blush collectie

Meer nieuws

Volg ons op instagram