• Juwelier in Haren - Groningen
  • Gratis verzending
  • Aankoopbegeleiding
  • Bel ons 050 5344954

nieuws uit onze winkel

Voor de mooiste dagen van het jaar

01 december 2023

Cadeaus die net zo mooi schitteren als de lampjes in de kerstboom, zijn perfect om een geliefd persoon te schenken tijdens de feestdagen.

 


 

Tirisi Jewelry Milano Tre Collier

Tirisi Jewelry zijn modieuze en vrouwelijke sieraden met een vleugje catwalk glamour voor elke dag. De collecties zijn geïnspireerd op de mooiste wereldsteden, zoals de Milano collectie waar dit prachtige collier in 18 karaat goud met een totaliteit van 0.42 ct. aan diamanten toe behoort.

 

Bekijk Tirisi Collectie

 


 

Bron Reflex armband ‘Fruits de Mer’

Bron sieraden zijn ontworpen voor vrouwen van alle leeftijden. De collecties zijn sprankelend en ademen een ongedwongen weelde uit. De Reflex armband uit de Bron ‘Fruit de Mer’ collectie weerspiegelt de charme van een ontspannen dag flaneren aan zee. De armband heeft geen sluiting, maar is flexibel om de pols te schuiven. De 8 diamanten (0.21 ct.), maken de armband extra luxe.

 

Bekijk Bron Collectie

 


 

Nanis Libera ring met briljant

Nanis staat voor bijzonder ‘made in Italy’ design van hoog vakmanschap. Deze 18 karaat geelgouden ring, die als een vlinder op de hand lijkt te rusten, heeft een totaal van 0,23 ct. aan diamanten. De fijne lijntjes die het goud een sierlijke, matte uitstraling geven, zijn streepje voor streepje handmatig aangebracht. Een klein meesterwerk uit de Nanis ICON-collectie.

 

Bekijk Nanis Collectie

 


 

Ha Exclusive ring met champagne diamant

Binnen de Ha Exclusive collectie bieden we u exclusieve sieraden aan, die uitsluitend bij Ha Juweliers verkrijgbaar zijn. Deze schitterende ring van 18 karaat roségoud is rijk bezet met niet minder dan 33 briljant geslepen diamanten in de warme kleur ‘Champagne’. Het gezamenlijke karaatgewicht bedraagt bijna 1,00 ct.

 


 

Ha Exclusive armband ‘Infinity’

De flexibele armband uit onze collectie ‘Ha Exclusive’ kan zonder het openen van een slotje om de pols worden geschoven. De 18 karaat geelgouden armband heeft een schitterend element in de vorm van een infinity-teken, symbool voor eeuwigheid, dat is bezet met in totaal 35 diamanten (0.30 ct.)

 

Bekijk Ha Collectie

 


 

Jarrèl Beau Monde San Marino collier

Groene jade staat voor geluk en succes. In dit geelgouden collier uit de Beau Monde San Marion-collectie van Jarrèl, zijn verschillende tinten van deze prachtige edelsteen als vaste elementen in een sierlijk collier van 45 cm verwerkt.
 

Bekijk Jarrèl Collectie

Meer nieuws

Volg ons op instagram