• Juwelier in Haren (Groningen)
  • Gratis verzending
  • Aankoopbegeleiding
  • Bel ons 050 5344954

nieuws uit onze winkel

Zilver en ‘koele kleuren’ voor een hartverwarmend effect

04 november 2022

Zilver heeft de naam een koele kleur te zijn. Wij houden het liever op ‘cool’. Zilver, edelstaal, maar ook witgoud hebben met hun heldere kleurscharkeringen alles in zich om elegant en verbluffend te zijn.

 


 

Albanu Monaco Buffel Armband

Edelstaal en buffelhoorn komen op stoere wijze samen in deze herenarmband van Albanu. De armband heeft rondom een edelstalen koord en is voorzien van een edelstalen sluiting. Een edelstaal scharnier in het midden van de armband zorgt voor ruimte om de armband om te doen. Albanu armbanden worden handmatig gemaakt met het grootste respect voor flora en fauna en in overeenstemming met het Verdrag van Washington inzake biologische diversiteit.

 

Bekijk Albanu Collectie

 


 

Ha Exclusive armband

Verschillende witgouden elementen zijn samengevoegd tot een flexibele armband die dankzij een sterke, flexibel draad om de pols geschoven kan worden. De armband is volledig met de hand gemaakt. Als luxe blikvangers heeft de armband drie met diamanten verrijkte elementen (0.36ct.)

 

Bekijk Ha Collectie

 


 

Georg Jensen Hearts Collier

Binnen de juwelenwereld heeft het merk Georg Jensen naam gemaakt met handgemaakte, zilveren designsieraden van hoge kwaliteit. Aan dit zilveren Georg Jensen collier van 45 centimeter hangt een zilveren hart als liefdevolle boodschap.

 

Bekijk Georg Jensen Collectie

 


 

Georg Jensen Moonlight Grapes oorsieraad

Het bekende design van de op druiven geïnspireerde Art Nouveau sieraden van Georg Jensen, wordt opnieuw gebracht in een sterling zilveren oorsieraad. Het sieraad is samengesteld uit twee verschillende secties kralen, waarvan de onderste onafhankelijk beweegt en het bovenste deel de vorm van het oor volgt. Het sieraad wordt als enkel stuk verkocht, met keus uit een ‘Moonlight Grapes’ oorsieraad dat links of rechts te dragen is.

 

Bekijk Georg Jensen Collectie

 


 

NOL Oorknoppen

Het Nederlandse merk NOL maakt moderne zilveren sieraden volgens traditionele handsmeed-techniek. Dit resulteert in unieke maatwerk sieraden met pure vormen en lijnen die zich onderling prachtig laten combineren.

 

Bekijk NOL Collectie

 


 

Rado True Square Automatic Open Heart

Rado staat bekend om het gebruik van hightech materialen. Rado’s True Square horloge is een modern horloge met vierkante kast. Het is het eerste Rado horloge met een monobloc kast gemaakt uit krasbestendig, gepolijst wit keramiek. De geskeletteerde wijzerplaat met rosékleurige wijzers geeft een fascinerende blik in het hart van het horloge. Het horloge heeft een gangreserve van maar liefst 80 uur. Extra bijzonder detail op de wijzerplaat zijn de diamanten indexen.

 

Bekijk Rado Collection

Meer nieuws

Volg ons op instagram