• Juwelier in Haren (Groningen)
  • Gratis verzending
  • Aankoopbegeleiding
  • Bel ons 050 5344954

nieuws uit onze winkel

Christiaan van der Klaauw

01 november 2023

Christiaan van der Klaauw Astronomical Watches is het enige atelier ter wereld dat uitsluitend exclusieve, handgemaakte astronomische horloges ontwerpt en maakt. De productie van elk Christiaan van der Klaauw horloge is gelimiteerd tot slechts enkele stuks per jaar. Het puur Nederlandse vakmanschap van het merk Christiaan van der Klaauw, levert horloges op die niet alleen de tijd weergeven, maar van planeten tot sterrenstelsels ook de schoonheid van het universum. Een stukje Nederlandse trots van bijzondere omvang.

 


 

Christiaan van der Klaauw Ariadne

In de Ariadne met zilveren wijzerplaat combineert Christiaan van der Klaauw een chronograafcomplicatie met een maanfase en datumweergave in een sportief design. Het edelstalen horloge meet 40 millimeter en wordt geleverd met een leren band.

 


 

Roségouden Christiaan van der Klaauw Planetarium

Het Christiaan van der Klaauw horloge ´Planetarium´ is uitgerust met het kleinste mechanische Planetarium ter wereld dat real time de omwentelingen aangeeft van Mercurius, Venus, Aarde, Mars, Jupiter en Saturnus rond de Zon. Dit alles komt samen in een 18 karaat roségouden horloge met een diameter van 40 millimeter met een witte wijzerplaat. Via het transparante achterdeksel is het mooi bewerkte uurwerk te zien.

 


 

Edelstalen Christiaan van der Klaauw Planetarium

‘s Werelds kleinste planetarium is ook te vinden in een edelstalen uitvoering van het astronomische Christiaan van der Klaauw Planetarium. In deze uitvoering heeft het horloge een zwarte aventurijn wijzerplaat die zich toont als een fraaie sterrenhemel. Het horloge met transparant achterdeksel toont de uren, minuten en geeft de datum weer.

 


 

Christiaan van der Klaauw Real Moon Tides

De hoogstaande kwaliteit van Christiaan van der Klaauw horloges en uurwerken zorgt ervoor dat het horloge ´Real Moon Tides´ is uitgerust met de meest accurate 3D maanfase ter wereld. Extra bijzonder is dat de maanfase wordt weergegeven in een dimensionale uitvoering. Het horloge heeft een edelstalen kast van 40 millimeter en is voorzien van een automatisch uurwerk met een gangreserve van 96 uur.

 

Bekijk Collectie

Meer nieuws

Volg ons op instagram