• Juwelier in Haren (Groningen)
  • Gratis verzending
  • Aankoopbegeleiding
  • Bel ons 050 5344954

nieuws uit onze winkel

Onze mooiste merken zijn aanwezig met een actuele collectie sieraden

01 november 2023

De sieradenmerken: Roos1835, Tirisi Jewelry, Jarrèl, Nanis, Bigli en Georg Jensen, worden tijdens Jewels & Time vertegenwoordigd door de meest nieuwe of bijzondere stukken uit de collecties. Kom op zondag 3 december uitgebreid kennismaken met deze, geliefde nationale en internationale merken. We bieden u graag alvast een voorproefje.

 


 

Tirisi Jewelry Venice Ring

Tirisi Jewelry staat voor de tijdloze klasse van Italiaanse sieraden, ontworpen in Amsterdam. Dit levert unieke sieraden op die zowel sprankelend en dynamisch zijn als verfijnd en elegant. Deze 18 karaat roségouden ring heeft drie verschillende banden die bezet zijn met briljant geslepen diamanten (0.30 ct.), smaragd, blauwe topaas en groen graniet.

 

Bekijk Collectie

 


 

Roos1835 oorknoppen

Het Belgische merk Roos1835 heeft de klassieke roos-slijpmethode voor diamanten, weer helemaal hip en trendy gemaakt. De ruwe steen is bepalend voor hoe de diamant er na het slijpen uitziet. Dit levert sieraden op waarin de roosgeslepen diamanten als prachtige puzzelstukjes één geheel vormen. Zoals goed te zien is in dit paar 18 karaat roségouden oorstekers met een totaalgewicht van 0.80 ct.

 

Bekijk Collectie

 


 

Jarrèl Beau Monde Sydney Oorhangers met blauwe topaas

Jarrèl is ons eigen merk dat we met trots presenteren. Dit paar 14 karaat geelgouden oorhangers met blauwe topaas en witte diamanten komt uit de Jarrèl Beau Monde collectie. Door de druppelachtige vorm van de steen en de manier van zetten, hebben de oorhangers een speelse uitstraling. Naast geelgoud met blauwe topaas zijn de oorhangers ook verkrijgbaar in witgoud en roségoud en met verschillende kleuren edelsteen.

 

Bekijk Collectie

 


 

Nanis Libera collier

Nanis sieraden zijn meer dan alleen een accessoire: ze vertellen een verhaal. Dit Italiaanse sieradenmerk wordt geleid door Laura Bicego die bekend staat om haar creatieve visie. Nanis sieraden zijn een uitdrukking van elegantie en laten iedere draagster stralen. Dit collier komt uit de Nanis Libera-collectie en bestaat uit 18 karaat goud en diamanten (0.08 ct.) Het zorgvuldig met de hand gegraveerde oppervlak van het goud, is een kenmerk van Nanis-sieraden.

 

Bekijk Collectie

 


 

Bigli Mini Leaves oorhangers

Het Belgische merk Bigli staat voor sieraden met zachte, natuurlijke vormen. De sieraden zijn gemaakt om aan elke dag een stukje luxe toe te voegen. Zoals deze prachtige oorhangers uit de Wave collectie van Bigli van 18 karaat witgoud met in totaal 1.44ct diamant.

 

Bekijk Collectie

 


 

Georg Jensen Reflect unisex collier

Georg Jensen werd in 1904 opgericht in Denemarken door Georg Jensen die zich toelegde op sieraden en luxe voorwerpen van zilver. Kenmerkend zijn de vaak minimalistische vormen die uitblinken in elegantie. Dit unisex collier bestaat uit een reeks organisch gevormde sterling zilveren schakels. Het collier is voor het merk ontworpen door de gerenommeerde Amerikaanse juwelenontwerpster Jacqueline Rabun.

 

Bekijk Collectie

Meer nieuws

Volg ons op instagram