• Juwelier in Haren - Groningen
  • Gratis verzending
  • Aankoopbegeleiding
  • Bel ons 050 5344954

nieuws uit onze winkel

Christiaan van der Klaauw Ariadne

06 juni 2023

De Chronograaf Ariadne van Christiaan van der Klaauw is een meesterlijk staaltje vakmanschap. Dit astronomische horloge combineert perfect een modern en sportief ontwerp. Het horloge biedt een volledige datumweergave, een maanstandindicatie en een 24-uurs tijdweergave. De maanstand is duidelijk af te lezen op 6 uur.

Met een diameter van 40 millimeter is de Ariadne van Christiaan van der Klaauw gemaakt van gepolijst edelstaal. Er zijn drie verschillende versies van de chronograaf beschikbaar: een Ariadne met een blauwe wijzerplaat en een blauwe leren band, een Ariadne met een witte wijzerplaat en een cognac-kleurige band, en tot slot een uitvoering met een grijze wijzerplaat en een zwarte band.

Onze tip: wilt u dit horloge, en andere modellen van Christiaan van der Klaauw komen bewonderen? Dit kan uiteraard tijdens onze reguliere openingstijden, maar extra bijzonder wordt het op 30 juni en 1 juli aanstaande. Vrijdag 30 juni van 12:00 tot 20:00 uur en zaterdag 1 juli van 10:00 tot 17:00 uur, presenteren we tijdens een gecombineerd event met het sieradenmerk Bron, een extra grote collectie van de prachtige horloges van Christiaan van der Klaauw.

 

Bekijk CvdK Collectie

Meer nieuws

Volg ons op instagram