• Juwelier in Haren (Groningen)
  • Gratis verzending
  • Aankoopbegeleiding
  • Bel ons 050 5344954

nieuws uit onze winkel

Zomerse edelstenen

06 juni 2023

Sieraden met gekleurde edelstenen komen extra tot hun recht bij een zomerse outfits. Laat u inspireren door de kleurige creaties van toonaangevende nationale en internationale juwelenmerken.

 


 

Nanis Amuleti ring oranje aventurijn

Aventurijn is een edelsteen die staat voor voorspoed, geluk en welzijn. De prachtige tinten van oranje aventurijn vormen een warme combinatie met het 18 karaat goud van deze Amuleti ring van Nanis. De Amuleti-collectie is geïnspireerd op de wereldberoemde archeologische vindplaats ‘Amuleti’ in de zuidwestelijke woestijn van Jordanië. De diamanten aan weerzijde van de aventurijn zorgen voor extra luxe en fonkeling.

 

Bekijk Nanis Collectie

 


 

Jarrèl Beau Monde ring ‘Los Angeles’

Los Angeles is een stad die bekend staat om zijn natuurlijke schoonheid, culturele diversiteit en de relaxte, zonnige levensstijl van haar inwoners. Ook de 14 karaat geelgouden Jarrèl Beau Monde ring ‘Los Angeles’ met witte maansteen (14×14 mm) draagt deze eigenschappen in zich. Een ring om vaak te dragen!

 

Bekijk Jarrèl Collectie

 


 

Bron Catch Oorsieraad ‘Fruits de Mer’

Deze Bron oorsieraden zijn ware eyecatchers. De kleurrijke creatie komt uit de Bron ‘Fruits de Mer-collectie’ en bestaat uit roségoud, lichtblauwe topaas en witte diamant (0.20 ct.)

 

Bekijk Bron Collectie

 


 

Blush ring met blauwe topaas

Deze 1,3 millimeter smalle ring van Blush heeft alles in zich wat gewenst is voor een tijdloze ring. De ring is uitermate geschikt om solo te stralen, maar heeft ook charme genoeg om te combineren met meerdere ringen aan dezelfde hand of vinger. Het hart van de ring is een London blue topaas met een speelse bolletjes-zetting waarvan de zetpootjes in hoogte variëren.

 

Bekijk Blush Collectie

 


 

Bigli Mini Sweety Oorhangers

De kracht van ware schoonheid zit hem in het detail. De afgeronde vormen geven deze 18 karaat roségouden Bigli Mini Sweety oorhangers een zachte uitstraling. Boven de stenen, die bestaan uit topaas, gezet op parelmoer, fonkelt een briljant geslepen diamant van 0.02 ct.

 

Bekijk Bigli Collectie

 


 

Bron Single Espresso Catch oorsieraad

Met de Single Espresso-collectie van Bron kunt u eindeloos mixen and matchen en uw oorsieraden steeds een ander uiterlijk geven. Bron Catch oorsieraden bestaat uit een gouden bedel die u aan een oorring kunt hangen. De Single Espresso Catch heeft een roze schaakbordgeslepen saffier (9×7 mm) met daaronder in bezelzetting een diamantje (0.04 ct.)

 

Bekijk Bron collectie

Meer nieuws

Volg ons op instagram