• Juwelier in Haren (Groningen)
  • Gratis verzending
  • Aankoopbegeleiding
  • Bel ons 050 5344954

nieuws uit onze winkel

Tijdloos zilver van Georg Jensen

06 juni 2023

We hebben weer een mooie, grote collectie samengesteld met sieraden van het merk Georg Jensen. Dit iconische merk staat bekend om de tijdloze elegantie van de designs en het vakmanschap waarmee de stukken gemaakt worden. Ontdek onze prachtige collecties Georg Jensen sieraden.

Georg Jensen (1866 -1935) was een baanbrekende Deense ontwerper die bekend stond om zijn revolutionaire bijdrage aan het moderne Scandinavische design, uitgevoerd in zilver. Zijn werk wordt gekenmerkt door organische vormen, vakmanschap en tijdloze elegantie, die alle tijden en trends heeft weten te doorstaan. In navolging van zijn werk creëert het merk ook vandaag de dag nog tijdloze stukken die worden bewonderd om hun schoonheid en vakmanschap.

 


 

Georg Jensen zilveren haarclip

Deze sterling zilveren haarclip maakt onderdeel uit van de George Jensen de Arc-collectie. Deze collectie is een eerbetoon aan de innovatieve geest van het merk. Met vloeiende lijnen en tijdloze eenvoud weerspiegelt deze collectie het kenmerkende design van Georg Jensen. Elk stuk, of het nu een armband, ring of hanger is, straalt een ingetogen elegantie uit die moeiteloos kan worden gedragen voor elke gelegenheid.

 


 

Georg Jensen Arc-armband

Deze prachtige sterling zilveren armband heeft een slanke en sculpturale uitstraling voor een opvallende look. De asymmetrische vorm is fascinerend dankzij een harmonische samenkomst tussen organische vormen en puntige uiteinden. De armband heeft een handig zijscharnier die het eenvoudig maakt om de armband om de pols te plaatsen.

 


 

Georg Jensen Daisy ring

Een onweerstaanbare must-have uit de George Jensen collectie is de Daisy ring: een moderne interpretatie van Georg Jensens iconische Daisy-collectie, gecreëerd in samenwerking met modeontwerpster Stine Goya. Drie prachtige madeliefjes van verschillende grootte vormen het middelpunt van de ring.

 


 

Georg Jensen Reflect collier

De wereld van Georg Jensen bestaat uit sieraden met een eigentijds design. In het uniseks Reflect collier vormen organisch gevormde schakels van sterling zilver een tijdloos geheel. Het collier is ontworpen door Jacqueline Rabun en vervaardigd met vakmanschap van de hoogste kwaliteit. De ontwerpen van Jacqueline Rabun staat bekend om eigentijdse en sculpturale vormen die vaak een emotionele betekenis dragen.

 

Bekijk Georg Jensen collectie

Meer nieuws

Volg ons op instagram