• Juwelier in Haren - Groningen
  • Gratis verzending
  • Aankoopbegeleiding
  • Bel ons 050 5344954

nieuws uit onze winkel

De nieuwste horloges

10 juli 2023

Bent u op zoek naar een nieuw horloge? Dan zijn er op dit moment veel merken die nieuwe modellen brengen. Opvallende horloges zijn er onder meer van Oris en Tissot.

 


 

Tissot Sideral Powermatic

De Sideral Powermatic van Tissot heeft zijn roots in 1970 en dat is duidelijk te zien. Het horloge is een eerbetoon aan dit iconische horloge waarbij het vintage allure combineert met modern vakmanschap. Het horloge heeft een 41 millimeter brede kast van gesmeed carbon en een levendige gele band. De wijzerplaat heeft een veelkleurige lichtgevende animatie, die de unieke charme versterkt. Hier achter geeft een automatisch uurwerk de tijd aan. Het horloge is geschikt voor sportieve activiteiten of een duik in het diepe, want het is waterdicht tot 30 bar (300 meter) en altijd goed afleesbaar door de Super-LumiNova® gecoate indexen. Bovendien is de Sideral een statement stuk voor trendsetters en liefhebbers van geschiedenis. Met de verwisselbare, geperforeerde rubberen band is de stijl moeiteloos aan te passen.

 

Bekijk Tissot Collectie

 


 

Oris Aquis Date maakt mode statement

De Oris Aquis Date is van oorsprong een echt duikhorloge en met een waterdichtheid tot 300 meter is het nog steeds heel geschikt voor een diepe duik. De Aquis Date is er nu met wijzerplaten in drie kleuren. Met tinten als Blush Pink, Aegean Blue en Seafoam Green maakt deze Oris ook een mode-statement. Waar de ene kleur lieflijk is, oogt de ander meer sportief. Wat de kleur ook is, achter de wijzerplaat met parelmoeren glans schuilt een automatisch uurwerk dat zowel de tijd als de datum aangeeft. Het wordt beschermd door een stalen kast met een waterdichtheid tot 300 meter. De Aquis Date is dan ook niet alleen een horloge met een modieuze uitstraling, maar ook een horloge waarop duikers kunnen vertrouwen. Het horloge heeft een stalen kast van 36,5 millimeter en is dus voor heel veel mensen goed draagbaar.

 

Bekijk Oris Collectie

 


 

Voor duikers: Tissot Seastar 1000 Quartz

Houdt u van watersporten en van duiken in het bijzonder? Dan is deze Tissot Seastar 1000 Quartz een betrouwbare metgezel om de onderwaterwereld te ontdekken. Door de luminescente wijzers is een goede afleesbaarheid ook onder water gegarandeerd. De schaal waarbij tot de 20 elke minuut wordt aangegeven en vervolgens elke 5 minuten is nuttig voor de veiligheid van duikers die onder water de tijd dreigen te vergeten. Het robuuste horloge heeft een stalen kast met een waterdichtheid tot 300 meter, of, verwijzend naar de naam van de Tissot Seastar 1000, tot 1.000 feet.

 

Bekijk Tissot collectie

Meer nieuws

Volg ons op instagram