• Juwelier in Haren (Groningen)
  • Gratis verzending
  • Aankoopbegeleiding
  • Bel ons 050 5344954

nieuws uit onze winkel

Warm en zacht: de Qlocktwo Classic Velvet

10 juli 2023

Een klok van Qlocktwo is altijd al een eyecatcher in elke kamer. De nieuwe Classic Velvet voegt nu met zijn fluweelachtig oppervlak warmte en zachtheid toe aan het opvallende design.


Een klok van Qlocktwo is meer dan een product om de tijd op af te lezen. De klokken van de Duitse designers Marco Biegert en Andreas Funk zijn kunstwerken die in elke kamer de blikken op zich gericht weten. Dat is logisch, want de manier waarop ze de tijd in woorden aangeven, is een boeiend schouwspel dat niet snel zal gaan vervelen. Bovendien heeft dit op het oog eenvoudige idee al sinds 2009 tot een groot aantal aantrekkelijke varianten geïnspireerd.


Nieuw in het aanbod van Qlocktwo is de Classic Velvet in warm rood of edelgroen. Met een fluweelachtig oppervlak straalt de klok warmte uit en creëert met verschillende lichtreflecties een geheel nieuw gevoel van ruimte. De eenvoudige, maar elegante uitstraling is een absolute blikvanger en spreekt tegelijkertijd meerdere zintuigen aan. Het zachte textieloppervlak maakt het object tot een visueel en tastbaar hoogtepunt in elke ruimte en creëert een unieke combinatie van design en functionaliteit. De klok is er in verschillende maten, maar bij ons in Haren vindt u de klok van 45 bij 45 centimeter. Deze verdient een mooie plek in elke kamer.

 

 

Bekijk Qlocktwo Collectie

Meer nieuws

Volg ons op instagram