• Juwelier in Haren (Groningen)
  • Gratis verzending
  • Aankoopbegeleiding
  • Bel ons 050 5344954

nieuws uit onze winkel

Verrassingen voor Valentijnsdag

24 januari 2023

Binnenkort geeft Valentijnsdag weer warmte aan de grauwe wintermaanden. Een sieraad of horloge, geschonken op deze dag, geeft extra betekenis aan de boodschap: ‘Ik heb je lief’.

 


 

Tirisi Moda Love-armband

Uit de Copacabana-serie van Tirisi Moda komt dit vrolijke armbandje dat in Sterling zilveren letters, geregen aan een koord van zacht kalfsleder, vertelt over jouw gevoelens voor haar. Het X-je is gemaakt van roségoud en markasiet. De lederen armband is verkrijgbaar in diverse kleuren. Voor het X-je kunt u kiezen uit verschillende goud- en steensoorten.

 

Bekijk Tirisi Moda Collectie

 


 

Persoonlijk Minitials collier

Minitials ontwerpt stoere, modieuze sieraden die gemaakt zijn om een persoonlijke boodschap over te brengen. Dit 18 karaat geelgouden collier heeft plaats voor een persoonlijke gravure in de vorm van bijvoorbeeld een vingerafdruk, een naam, datum of een handgeschreven berichtje.

 

Bekijk Minitials Collectie

 


 

Nanis Libera ring met Briljant

Deze moderne 18 karaat gouden ring is een klein meesterwerk. De bewerking die het goud een zijden uitstraling geven, zijn streepje voor streepje met de hand door ervaren goudsmeden aangebracht. Dankzij de vorm van de ring buigen de bogen, waarvan één bezet met 0.07 caraat aan diamanten, naar elkaar toe: een mooi symbool voor een bijzondere liefde.

 

Bekijk Nanis Collectie

 


 

Garmin Marq Adventurer

Voor jouw sportieve ‘Valentijn’ is de Garmin Marq Adventurer een stoer en sterk titanium horloge dat hij met liefde zal dragen. Het horloge is 46 millimeter breed, ontworpen voor bergwandelaars, en zit vol functies. Wilt u graag een datumfunctie en/of een chronograaffunctie? Door de digitale wijzerplaat kunt u uw zelfgemaakte wijzerplaat in de Garmin app samenstellen. Ook beschikt dit horloge over een elektronisch kompas, een barometer, een hoogtemeter en een navigatiefunctie. Het horloge bevat TopoActive kaarten van Europa, waardoor het mogelijk is over paden te navigeren en verder te kijken dan de volgende bocht. Het horloge heeft een waterdichtheid tot 100 meter. De interne, oplaadbare lithiumbatterij gaat tot 16 dagen mee in de smartwatch-modus.

 

Bekijk Garmin Collectie

 


 

Tissot T-MY Lady

De Tissot T-My Lady met quartz uurwerk is de vrouwelijke variant van de Tissot Gentelman-lijn. Het 29 millimeter verfijnde horloge heeft een parelmoer wijzerplaat, slanke wijzers en indexen. Samen geven ze het horloge een tijdloze uitstraling. Of ze haar T-My Lady nu zakelijk draagt, sportief op een jeans of chique tijdens een feestje, dit horloge is een elegante metgezel.

 

Bekijk Tissot Collectie

 


 

Rado Captain Cook herenhorloge

Sportiviteit ontmoet innovatie. De Captain Cook-lijn duikhorloges is een van Rado’s meest succesvolle series. De 43 millimeter ‘Captain Cook High-Tech Ceramic’ heeft een keramische, krasbestendige, monobloc kastconstructie en is daarmee een onderscheidende aanvulling. Het innovatieve Rado R734 kaliber heeft een Nivachron™ haarveer. Deze beschermt het uurwerk tegen magnetische velden en zorgt zo voor een hoge betrouwbaarheid. Het horloge heeft een gangreserve van 80 uur.

 

Bekijk Rado Collectie

 


 

Albanu Monaco armband van haaienleder

‘Originaliteit en elegantie’ zijn kenmerkend voor de handgemaakte armbanden van Albanu waarin bijzondere dierlijke materialen worden gebruikt. Deze blauwe armband is gemaakt van haaienleder en heeft een zwartmetalen met 18 karaat roségouden sluiting. Albanu armbanden zijn stoer, maar dragen een sterke boodschap uit die in het teken staat van het behoud van bedreigde diersoorten. Albanu is CITES-gecertificeerd. CITES beschermt wereldwijd het verhandelen van bedreigde dier- en plantensoorten.

 

Bekijk Albanu collectie

Meer nieuws

Volg ons op instagram