• Juwelier in Haren (Groningen)
  • Gratis verzending
  • Aankoopbegeleiding
  • Bel ons 050 5344954

nieuws uit onze winkel

Duits-Belgische ontmoeting met internationale flair

10 augustus 2022

Van indrukwekkende horloges, geproduceerd volgens de kwaliteitsbelofte ‘Made in Germany’, tot gouden sieraden met kleurrijke stenen en roosgeslepen diamanten: Duitsland en België hebben veel te bieden op het gebied van haute horlogerie en haute joaillerie.

 


 

Bigli Lilly Bloom Ring

Deze 18 karaat roségouden ring met groene amethist gezet op toermalijn en briljant geslepen diamanten komt uit de Bigli Lilly Bloom-collectie. Het Belgische Bigli brengt glamoureuze sieraden die dankzij een explosie aan kleurmogelijkheden zorgen voor happy feelings. Sieraden zijn niet zomaar accessoires, maar weerspiegelen de persoonlijkheid van de draagster. Ringen, oorsieraden, armbanden en colliers uit de verschillende Bigli-families kunnen gecombineerd worden tot een heel persoonlijke sieradencollectie.

 

Bekijk Bigli Collectie

 


 

Bigli Infinity Diamanten Oorhangers

De Infinity serie van het Belgische merk Bigli staat voor harmonie en oneindigheid. De gouden sieraden hebben pure, zachte vormen. Deze 18 karaat roségouden creolen zijn verrijkt met de eindeloze glans van tientallen diamanten.

 

Bekijk Bigli Collectie

 


 

Roos1835 collier

Het Belgische Roos1835 is een van de weinige juweliershuizen die sieraden levert met in de hoofdrol prachtige, roosgeslepen diamanten. In tegenstelling tot briljantgeslepen diamanten, hebben roosgeslepen diamanten een platte achterkant en een koepelvormige bovenkant. De slijpvorm was enorm populair in het Victoriaanse tijdperk, wat ook de vintage-look van de slijpvorm verklaart. In de prachtige sieraden van Roos1835 zijn het de diamanten die met hun unieke vorm, als schitterende puzzelstukjes, de zetting bepalen. Dit 18 karaat roségouden collier met hanger heeft roosgeslepen diamant in combinatie met briljant geslepen diamanten en een totaalgewicht van 1,35 caraat.

 

Bekijk Roos1835 Collectie

 


 

Roos1835 oorhangers

Ondanks de unieke schittering van de diamanten, wordt ‘roos’ als slijptechniek voor diamanten, niet veel meer toegepast. Dit is anders bij het Belgische merk Roos1835, dat deze historische slijptechniek in ere houdt bij het creëren van hedendaagse sieraden. Deze 18 karaat witgouden oorhangers hebben samen 1,20 caraat aan roosgeslepen en briljantgeslepen diamant.

 

Bekijk Roos1835 Collectie

 


 

Junghans Meister Chronoscope

Junghans, gevestigd in het Zwarte Woud, werd in 1861 opgericht. In 1928 bracht het zijn eerste polshorloge uit. Innovatieve horlogetechniek, elegant, sterk design en vakmanschap zorgen ervoor dat Junghans de kwaliteitsbelofte ‘Made in Germany’ al meer dan 160 jaar kan waarmaken. In de Junghans Meister Chronoscope komen sportiviteit en klassieke kenmerken moeiteloos samen. De Chronoscoop heeft een centrale stopseconde en een meetcapaciteit tot 12 uur. Typerend voor de Junghans Meister-lijn zijn de karakteristieke, holle uitsparingen voor de subdials.

 

Bekijk Junghans Collectie

 


 

MeisterSinger Unomat

‘Tijdloosheid’ wordt door het Duitse MeisterSinger herdefinieerd met éénwijzerhorloges die de drager bewust maken dat ‘tijd’ niet draait om de seconden, maar om het beleven van waardevolle momenten. Voor de robuuste Unomat ontving MeisterSinger een Red Dot Award. Red Dot Awards worden internationaal erkend als een van de meest prestigieuze design-awards. De Unomat is uitgevoerd in edelstaal en heeft een kast van 43 millimeter. Het horloge heeft een automatisch uurwerk met een gangreserve van 38 en is waterdicht tot 300 meter.

 

Bekijk MeisterSinger Collectie

Meer nieuws

Volg ons op instagram