• Juwelier in Haren (Groningen)
  • Gratis verzending
  • Aankoopbegeleiding
  • Bel ons 050 5344954

nieuws uit onze winkel

Een aanzoek in de mooiste tijd van het jaar

01 december 2023

De feestdagen zijn het perfecte moment voor een aanzoek. Een romantische kerstavond voor twee, of misschien wel een aanzoek tijdens het kerstontbijt omringd door al jullie geliefden, zijn perfecte momenten. Of misschien kiest u oudjaarsnacht uit om de vraag van uw leven te stellen. Om vervolgens knallend het jaar uit te gaan en geweldig te starten. Hoe u hem of haar ook vraagt, Ha Juweliers heeft de perfecte ring om uw aanzoek te vergezellen.

 


 

Ha Exclusive Solitair ring met diamant

Een witgouden aanzoek ring met een enkele diamant, geldt als prachtige verlovingsring met een tijdloze charme. Deze Ha Exclusive Solitair ring heeft een briljant geslepen diamant van 0.35 ct. D/VVS GI.

 


 

Ha Exclusive Solitair met schitterende diamant

Kiest u voor een aanzoek ring met een extra grote diamant? In deze ring is een grote briljant geslepen diamant van 1.07 ct. E/VS verwerkt. De ringband en de zes zetpootjes rondom de diamant zijn gemaakt van glanzend gepolijst witgoud.

 


 

Ha Exclusive Solitair ring met hartvormige diamant

Een aanzoeksring die alles zegt dankzij een briljant geslepen hartvormige diamant van 0.40 ct. De diamant is geplaatst op een roségouden ringband.

 

Bekijk Ha collectie

Meer nieuws

Volg ons op instagram