• Juwelier in Haren (Groningen)
  • Gratis verzending
  • Aankoopbegeleiding
  • Bel ons 050 5344954

nieuws uit onze winkel

Een van onze favorieten

07 maart 2022

De mooiste kant van het vak van juwelier en horlogespecialist, is het begeleiden van klanten bij de aankoop van een geschikt sieraad. Maar wat zijn eigenlijk de favorieten van het eigen Ha-Juweliers team? Vandaag de favoriet van Ha-Juweliers rots in de branding Nicolet.

Binnen Ha-Juweliers regelt Nicolet met name de backoffice. Alles wat achter de schermen op gebied van online verkoop te maken heeft, wordt door Nicolet opgepakt. Ze belt, mailt en appt, maar staat ook regelmatig op de winkelvloer. Kunnen wisselen tussen ‘klantcontact achter de schermen’ en ‘klantcontact in de winkel’ maakt de werkdag voor Nicolet leuk en uitdagend.

Nicolet is fan van de Jarrèl collectie: “Ik vind de sieraden van Jarrèl niet alleen mooi, maar ook erg interessant vanwege de gunstige prijs-kwaliteitverhouding. Mijn laatste Jarrèl aankoop is de ring Los Angeles uit de Beau Monde collectie. Ik heb daarbij gekozen voor de roségouden uitvoering met een grijze maansteen. Vooral de grootte van de ring spreekt mij aan. Deze is ‘lekker big’: een echt statement aan de hand. Ook de warme kleurcombinatie vind ik erg mooi. Bovendien past de combinatie goed bij mijn kledingstijl waarin zwart, grijs en bruintinten domineren. Wanneer ik de ring draag, draag ik daar vaak een paar rosé gouden Jarrèl oorringen bij. Deze zijn er in 3 maten. Overigens heb ik voor de oorringen dan weer voor de kleinste variant gekozen.”

 


 

Jarrèl Beau Monde Los Angeles ring

Deze opvallende ring is uit de Jarrèl Exclusive Jewelry Beau Monde Los Angeles collectie. Pronkstuk op de 14 karaat roségouden ring is 14×14 millimeter grijze maansteen.

 


 

Jarrèl Prêt-à-Porter Amsterdam Petit oorringen

Glanzend gouden creolen om mee te shinen uit de Jarrèl Prêt-à-Porter Amsterdam collectie. De oorsieraden zijn in meerdere maten leverbaar. Deze hebben een diameter 17 millimeter en een dikte 4,5 millimeter.

 

Bekijk Jarrèl Collectie

Meer nieuws

Volg ons op instagram