• Juwelier in Haren - Groningen
  • Gratis verzending
  • Aankoopbegeleiding
  • Bel ons 050 5344954

nieuws uit onze winkel

Een van onze favorieten

09 februari 2022

De mooiste kant van het vak van juwelier en horlogespecialist, is het begeleiden van klanten bij de aankoop van een geschikt sieraad. Maar wat zijn eigenlijk de favorieten van het eigen Ha Juweliers team? Vandaag een favoriet van eigenaar Johan Leyendijk.

“Een merk dat direct bij mij opkomt als favoriet, is Qlocktwo. Qlocktwo is een klok en kunstwerk tegelijkertijd. Een Qlocktwo is een klok die de tijd aangeeft zoals we tijd uitspreken: het geeft de tijd aan in woorden. Daarnaast is het een aanwinst in het interieur. Nagenoeg iedereen die Qlocktwo voor het eerst ziet, reageert verrast en als vanzelf ontstaat er een glimlach in het gezicht.”

“Mijn vader is horlogemaker en klokkenmaker. Ons huis hing vroeger vol met klokken die ook nog eens allemaal een slagwerk hadden. Je kunt wel stellen dat ik mede hierdoor een bijzondere interesse voor klokken en tijdweergave heb ontwikkeld. Qlocktwo herinnert mij altijd aan mijn vader. Ik heb daarom ook thuis een Qlocktwo. Ik heb gekozen voor een designereditie in de maat 45 x 45 cm, met een front van bladgoud en geoxideerd zilver.”

“Naast gebruik voor thuis, is Qlocktwo ook een mooi product voor bedrijven. Bijvoorbeeld voor in een kantoor of bij een receptie. Voor zakelijke liefhebbers kan een Qlocktwo ook geleverd worden in een RAL-kleur die past bij de huisstijl van de organisatie. Op het bureau waar ik aan werk, heb ik een tafelmodel in gebruik. Ik merk telkens weer dat ook deze klok iets positiefs met mij doet. Het haalt mij uit de bubble van mijn werk en brengt mij even terug bij een moment van rust en kwaliteit.”

Qlocktwo klok

 

Bekijk Qlocktwo Collectie

Meer nieuws

Volg ons op instagram