• Juwelier in Haren (Groningen)
  • Gratis verzending
  • Aankoopbegeleiding
  • Bel ons 050 5344954

nieuws uit onze winkel

Nieuw bij Ha Juweliers

15 december 2021

Nieuw in onze collectie zijn de prachtige horloges van Junghans. Made in Germany overtuigen Junghans horloges al meer dan 150 jaar horlogeliefhebbers met klassiek vormgegeven horloges, waarbij achter de wijzerplaat een wereld van horloge-innovatie schuilgaat. Wanneer u een Junghans draagt, wordt u er bij elke blik op uw horloge opnieuw aan herinnert dat klasse en elegantie geen overvloed vragen, wanneer de essentie al perfect is.

 

Junghans Meister Mega

De Meister-lijn van Junghans is gebaseerd op de historische ontwerpen van het merk uit de jaren ’30 tot ’60. Het is indrukwekkend hoe de klassieke look van de Meister Mega is gecombineerd met hoge-precisie radiotechnologie. Junghans maakt met dit horloge een statement en laat heden, verleden en toekomst samenkomen in een elegant design. Het uitzonderlijke precisie-uurwerk en de handige tijdzone instelling zijn te bedienen via de kroon, of via de Junghans Mega app.

Prijs: € 1.190,-

 


 

Junghans Meister Worldtimer

De Junghans Meister Worldtimer toont via een schijf op de wijzerplaat de namen van 24 wereldsteden, en daarmee de lokale tijd in evenveel tijdzones. Vormgegeven in een elegant design laat Junghans op meesterlijke wijze zien dat de aarde continu in beweging is. Hoe druk uw eigen leven ook is, met zijn klassieke uiterlijk is de Meister Worldtimer een even discreet als betrouwbaar metgezel. Terwijl de wijzerplaat illustreert hoe de tijd over de aardbol beweegt, biedt de glazen achterzijde van de kast een blik op het verfijnde, automatische uurwerk.

Prijs: € 1.690,-

 
 

Bekijk Junghans Collectie

Meer nieuws

Volg ons op instagram