• Juwelier in Haren (Groningen)
  • Gratis verzending
  • Aankoopbegeleiding
  • Bel ons 050 5344954

nieuws uit onze winkel

Genieten van de knusheid en kleurenpracht van de herfst

11 september 2023

Denken we aan de herfst, dan overvalt ons een gevoel van knusheid. We verheugen ons op avonden om gezellig op de bank te zitten met een dekentje en een kop thee of op wandelingen door het bos in prachtige herfstkleuren. De herfst betekent volop genieten en wij genieten graag met u mee. Dat doen we met mooie sieraden met verschillende stenen, die als de bladeren aan de bomen mooi mee kleuren met het seizoen.

 


 

Bright Eyes

Als een glanzend herfstblad voordat het van de boom gaat vallen in de herfst houdt deze roségouden Bright Eyes-ring van Bigli het nog stevig vast. Het ‘blad’ is in dit geval van malachiet, in warmgroen met een gestreepte tekening. De ring is een ontwerp van Laurence, de Creatief Directeur van Bigli, die deze limited edition creëerde ter gelegenheid van de 25ste verjaardag van het merk. De ring is fors en gedurfd van vorm, maar draagt buitengewoon comfortabel.

 

Bekijk Bigli Collectie

 


 

Reflex in bruin en groen

Apatiet is een steen in verschillende kleuren, maar als we aan de herfst denken, dan is de groene tint op zijn plaats. We vinden hem in deze Reflex-armband van Bron. Hierin wordt apatiet in verschillende tinten groen en bruin afgewisseld met zeven roségouden ornamentjes. Bijzonder is dat Bron door de variëteit in kleuren elke armband net even anders kan maken dan andere exemplaren waardoor elke variant in een beperkte oplage verkrijgbaar is. Eveneens prettig is dat de Reflex eindeloos flexibel is omdat deze geen sluiting heeft. De armband is leuk om solitair te dragen, maar kan ook als uitbundig geheel worden gedragen met andere armbanden.

 

Bekijk Bron Collectie

 


 

Ipanema

Gemaakt voor de herfst lijkt de rutielkwarts in deze ring van Nanis. De geelgouden Ipanema-ring valt op door de donkere kwarts waarin de rutielnaadjes een boeiend patroon vormen. De steen is geplaatst tussen vier zetpootjes met op elk daarvan een diamant.

 

Bekijk Nanis Collectie

 


 

Een warme combinatie

Het donkere rood van granaat en roségoud; het is een combinatie die warmte uitstraalt op dagen die wat kouder worden. Dat doet de Beau Monde San Remo ring van Jarrèl Exclusive Jewelry dan ook, want in deze ring wordt een cabochon geslepen granaat edelsteen van acht millimeter geflankeerd door nog meer granaat in de scheen van de ring.

 


 

Een herfstblad voor altijd

Als een herfstblad dat aan het einde van de zomer van de boom losraakt, dwarrelen deze bruine oorhangers van Jarrèl Exclusive Jewelry zachtjes heen en weer. Met één belangrijk verschil: het herfstblad is vergankelijk, maar dit sieraad is er voor altijd. Het bruin van de oorhangers is het bruin van rookkwarts edelstenen, gezet in een geelgouden sieraad uit de Beau Monde Rimini collectie. De edelstenen hebben een afmeting van tien bij tien millimeter en zijn schaakbord geslepen.

 

Bekijk Jarrèl Collectie

 


 

Bohemian herfst

Met zijn Boheemse look spreekt de naam van deze hanger van Tirisi Moda voor zich. Het is de Bohemian hanger die losjes bungelend aan een collier een fraai schouwspel biedt. De hanger is gemaakt van roségoud en zilver, gezet met markasiet en 0,11 caraat briljant geslepen witte diamanten.

 

Bekijk Tirisi Collectie

 


 

Gevarieerd herfstpalet

Rutielkwarts, citrien en briljant vormen een gevarieerd herfstpalet in de Ipanema oorknoppen van Nanis. De prachtige mix van stenen en kleuren is gezet in geelgoud met een geborstelde afwerking. De oorknoppen zijn zoals alle sieraden van Nanis vervaardigd in Italië, maar sprankelen net zo mooi in de Nederlandse herfstzon.

 

Bekijk Nanis collectie

Meer nieuws

Volg ons op instagram