• Juwelier in Haren (Groningen)
  • Gratis verzending
  • Aankoopbegeleiding
  • Bel ons 050 5344954

nieuws uit onze winkel

Jewels & Time: ontmoet ook deze mooie merken

01 november 2023

Ook onderstaande sieraden-, horloge- en lifestylemerken zijn aanwezig tijdens Jewels & Time: Albanu, Armin Strom, Bigli, Bron Fine Dutch Jewelry, Chistiaan van der Klaauw, Capolavoro, Georg Jensen, Hans Krieger, Jarrèl Exclusive Jewelry, MeisterSinger, Miss Spring, Nanis, Oris, Pianegonda, Qlocktwo, R&C Diamonds, Rocks on a Rope, Roos1835, Staudt Chronometrie, Tirisi Jewelry, Tirisi Moda en Wolf1834.

We inspireren u vast met een kleine impressie.

 


 

Armin Strom Mirrored Force Resonance First Edition

Armin Strom heeft de kast, het uurwerk en de wijzerplaat van het originele Mirrored Force Resonance-uurwerk uit 2016 een subtiele make-over gegeven. De 44 millimeter edelstalen Mirrored Force Resonance First Edition heeft dezelfde technologie als het origineel, met twee balanswielen die synchroniseren door middel van resonantie. Met een gepatenteerde Resonance Clutch Spring, worden de 2 spiraalveren rechtstreeks met elkaar verbonden wat een snelle en de meest regelmatige resonantie teweegbrengt. De resonance Clutch Spring is gemaakt uit één stuk staal en dient om energie over te dragen tussen de spiraalveren en de balanswielen snel in resonantie te brengen. Een bijzonder staaltje techniek, wat maakt dat dit horloge is uitgebracht in een gelimiteerde uitgave van 25 stuks.

 

Bekijk Collectie

 


 

Qlocktwo Classic Green Velvet

Het front van het meermaals bekroonde Qlocktwo design, de klok die tijd weergeeft in woorden, is verwisselbaar. De Qlocktwo Classic Green Velvet is een wandklok van 45×45 centimeter. Met zijn groene, fluweelachtige uiterlijk voegt deze klok zowel moderniteit als zachtheid toe aan het interieur.

 

Bekijk Collectie

 


 

Staudt Praeludium chronograaf met guilloché wijzerplaat

In een beperkte oplage van 50 stuks heeft Staudt een Praeludium chronograaf in een roségouden uitvoering met een geguillocheerde wijzerplaat uitgebracht. De Praeludium Hand Wound is het horloge waarmee Staudt het eigen horloge-avontuur begon. Extra bijzonder is dat de guilloché wijzerplaat van deze special edition is gedraaid uit massief sterling zilver op een eeuwenoude guillocheerbank. De kast van het horloge meet 41 millimeter en heeft in dit model een automatisch uurwerk met een gangreserve van 42 uur.

 

Bekijk Collectie

 


 

WOLF Palermo Large Jewelry Case Rose Gold

Zowel tijdens het reizen als voor thuis is de jewelry box WOLF Palermo een charmante en elegante verschijning. De buitenkant van de handgemaakte jewelry case is bekleed met leer met een gouden glans. Dankzij de speciale binnenvoering van LusterLoc™ zijn uw sieraden goed beschermd tegen oxidatie. Palermo jewelry box heeft een fijn groot formaat van 29CM L X 22CM B X 19CM H en is voorzien van 3 ringrollen, 15 opbergvakken, 2 horlogemanchetten en een glazen spiegel.

 

Bekijk Collectie

 


 

Pianegonda Foedus collier

Het design van het sterling silver collier ´Foedus´ van Pianegonda is geïnspireerd op de band tussen de zee en het land. De bijzondere vorm van de schakels is ontstaan dankzij een proces van microfusie wat het effect oplevert van schakels in een verstrengeling van verschillende texturen.

 

Bekijk Collectie

 


 

Rocks On a Rope Oorhangers Tears of Joy

Rocks On a Rope verwerkt en presenteert diamanten op geheel eigen wijze. Uit een combinatie van gekleurde diamanten en dun, maar sterk draad maakt het merk fijne diamantsieraden met een moderne look. Zoals deze oorhangers met de naam Tears of Joy. Een feestje om te dragen.

 

Bekijk Collectie

Meer nieuws

Volg ons op instagram