• Juwelier in Haren (Groningen)
  • Gratis verzending
  • Aankoopbegeleiding
  • Bel ons 050 5344954

nieuws uit onze winkel

Geslaagd voor geslaagden

03 juni 2022

De horde is genomen, het diploma is op zak! Slagen voor een diploma of bachelor is een bijzonder levensmoment. Of de geslaagde nu verder studeert of niet, een mooi sieraad of een luxe horloge, dat blijvend herinnert aan de behaalde mijlpaal, is een waardevolle metgezel voor de volgende levensfase.

 


 

Flexarmband met diamant

Lievelingssieraden zijn sieraden die herinneringen levendig houden. Ze zorgen voor een glimlach elke keer wanneer het sieraad gedragen wordt. Deze 18 karaat roségouden flexarmband met 0,11 ct. briljant geslepen diamant is uit de HA Exclusive collectie en prachtig geschenk voor elk type vrouw.

 

Bekijk Ha Collectie

 


 

Oris Aquis Diving Limited Edition Hangang

Traditioneel is het horloge een geliefd afstudeergeschenk. Dit Oris horloge komt uit de Aquis-lijn en is uitgebracht in een tot 2000 stuks gelimiteerde uitgave. Dit maakt dit sportieve horloge tot een bijzonder exemplaar om een horlogeverzameling mee te starten of aan te vullen. Het horloge heeft een automatisch uurwerk en is waterbestendig tot 300 meter.

 

Bekijk Oris Collectie

 


 

Balmain Ophrys dameshorloge

Dit edelstalen dameshorloge van Balmain in bicolor uitvoering is een prachtig afstudeergeschenk met zowel sportieve als klassieke elementen. Dit zorgt ervoor dat het horloge bij veel gelegenheden te dragen is, en zo een vertrouwde metgezel wordt met een bijzondere betekenis. Het kastdeksel van het horloge biedt ruimte voor een persoonlijke inscriptie.

 

Bekijk Balmain Collectie

 


 

Rocks On a Rope oorhangers met zwarte diamant

Het ontwerp van deze oorbellen van Rocks On a Rope bestaat uit roségouden creolen waaraan een zwarte diamant ‘danst’ en het licht op vrolijke wijze weerkaatst. De sieraden van dit Amsterdamse merk blinken uit in eenvoud en daardoor des te meer in charme voor elke dag.

 

Bekijk Rocks On a Rope Collectie

 


 

Bron Joy collier

De Joy-collectie van Bron is speciaal gecreëerd om de bijzondere mijlpalen in het leven te vieren. De collectie is geliefd bij vrouwen van elke leeftijd, maar is in het bijzonder gemaakt voor jonge vrouwen die starten met een persoonlijke juwelenverzameling. Het roségouden schakelcollier heeft diverse ronde bedels waarin fijne diamantjes zijn verwerkt.

 

Bekijk Bron Collectie

 


 

Longines La Grande Classique

Met klassieke elementen als een slanke ronde kast en slanke wijzers, doet het dameshorloge La Grande Classique van Longines haar naam eer aan. Dit maakt het horloge met zwarte alligatorlederen band erg geschikt als traditioneel geschenk en aandenken rondom het afstuderen. De edelstalen kast van het quartz horloge (29 mm slank) is gecoat met geelgouden PVD.

 

Bekijk Longines Collectie

Meer nieuws

Volg ons op instagram