• Juwelier in Haren (Groningen)
  • Gratis verzending
  • Aankoopbegeleiding
  • Bel ons 050 5344954

nieuws uit onze winkel

Just say: ‘I do!’

03 juni 2022

Mid-spring tot het einde van de zomer zijn de meest favoriete maanden om elkaar het ja-woord te geven. Just say ‘I do’ tegen deze zeer bijzondere trouw- en verlovingsringen.

 


 

Verlovingsring met drie diamanten

Uw partner ten huwelijk vragen is een bijzondere levensgebeurtenis die u uw leven lang zal bijblijven. Het kiezen van de juiste ring die past bij dé vraag vereist alle aandacht. Klassiek is de solitaire verlovingsring met een enkele, schitterende diamant. Bij deze witgouden verlovingsring van Christian Bauer sieren drie briljant geslepen diamanten, die samen een perfecte eenheid vormen, de hand van de persoon die u ten huwelijk heeft gevraagd.

 

Bekijk Christian Bauer Collectie

 


 

R&C verlovingsring Per Amalin

Deze 14 karaat witgouden verlovingsring heeft klassieke elementen, maar is toch iets heel bijzonders. Dankzij de markies geslepen witte diamant van 0,50 caraat, De markies slijpvorm werd ooit speciaal ontwikkeld voor de Franse ‘zonnekoning’ Louis de XIV die zich een diamant wenste ‘zoals de lach van zijn geliefde; markiezin de Pompadour’. De leidde tot een diamantvorm met spitse uiteinden en een stralend middelpunt.

 

Bekijk R&C Collectie

 


 

Betoverende verlovingsring van Noor

Een ring om vol overtuiging ‘ja’ tegen te zeggen is deze betoverende verlovingsring van het merk Noor. De ring is uitgevoerd in 18 karaat witgouden. In het midden heeft de ring een witte, briljant geslepen diamant van 0,52 ct., met daarnaast de glans van kleinere pavé gezette diamanten (samen 0,43 ct.) in de band van de ring.

 

Bekijk Noor Collectie

 


 

Verlovingsring met roosgeslepen diamanten

Roosgeslepen diamanten hebben een heel eigen, wat vintage-achtige uitstraling. Deze slijpvorm voor diamant is dan ook een echte klassieker die enige tijd in de vergetelheid is geraakt. Het huis Roos1835 bracht deze slijpvorm weer volop onder de aandacht. Bij roosgeslepen diamanten is het de steen zelf die de uiteindelijk vorm bepaald. Dit maakt elke diamant uniek: een prachtig symbool om die ene unieke relatie mee te bezegelen.

 

Bekijk Roos1835 Collectie

Meer nieuws

Volg ons op instagram