• Juwelier in Haren (Groningen)
  • Gratis verzending
  • Aankoopbegeleiding
  • Bel ons 050 5344954

nieuws uit onze winkel

Mid-lente geluk

03 juni 2022

De zomer lokt. Sieraden die naar hartenlust met elkaar te combineren zijn tot een vrolijke Bohemian-stijl, passen geweldig bij het mid-spring en komende zomerseizoen.
 


 

Tirisi Moda schuifarmband

Draag er één, twee of combineer deze schuifarmband van Tirisi Moda met andere armbanden van het merk. ‘Alles kan en niets moet’ past niet alleen bij het zomer-vakantiegevoel, maar ook bij deze vegan lederen armbanden met een bedel uit zilver, geelgoud en roségoud. Het schuifslotje waarin de merknaam is gegraveerd, is gemaakt van zilver.

 

Bekijk Tirisi Moda Collectie

 


 

Blush geelgouden schakelarmband

Met dank aan al haar prachtige klassieke eigenschappen, is de schakelarmband weer helemaal terug van nooit weggeweest. Deze geelgouden schakelarmband is van het merk Blush en heeft ankerschakels met een diameter van 4,8 mm. De armband heeft een lengte van 19 cm. Draag deze beauty ‘Ibiza-stijl’ uitbundig gecombineerd met andere armbanden, of stijlvol solo bij een feestelijke of zakelijke outfit.

 

Bekijk Blush Collectie

 


 

Combinatie ring uit de Ha juweliers collectie

Deze geraffineerde ring lijkt te bestaan uit meerdere aanschuifringen, maar bezit in werkelijkheid alle charmes om solo, stijlvol en opvallend te zijn. De bandring bestaat uit meerdere ringen met elk hun eigen karakter, waarvan één bezet met 19-0.07ct aan diamanten.

 

Bekijk Ha Collectie

 


 

Witgouden aanschuifring met diamant

Een aanschuifring is ontworpen om samen met andere ringen te kunnen dragen. Deze prachtige 14 karaat witgouden ring met diamanten komt uit de HA juweliers collectie. De curve in de scheen van de ring maakt het mogelijk om de ring te dragen met een solitairring.

 

Bekijk Ha Collectie

 


 

Tirisi Milano Sweeties oorknoppen

Ontwerpen van Tirisi zijn geïnspireerd op de flair en dynamiek van ‘s werelds mooiste locaties. In de Milano Sweeties oorknoppen is Italiaanse schoonheid en flair te herkennen dankzij een schitterende ontmoeting tussen briljant geslepen diamant (0,44 ct.) en roségoud.

 

Bekijk Tirisi Collectie

 


 

Jarrèl Beau Monde Rimini armband

Deze charmante geelgouden armband van Jarrèl heeft twee schaakbord geslepen citrien edelstenen. De stenen meten 6 en 8 millimeter en weerkaatsen het licht van de transparante stenen op uitbundige wijze.

 

Bekijk Jarrèl Collectie

Meer nieuws

Volg ons op instagram