• Juwelier in Haren - Groningen
  • Gratis verzending
  • Aankoopbegeleiding
  • Bel ons 050 5344954

nieuws uit onze winkel

Ha Juweliers Cyrus event

24 februari 2023

UPDATE: Op vrijdag 12 mei van 17.00 tot 20.00 bent u van harte welkom om onder het genot van een hapje en drankje bij Ha Juweliers (nader) kennis te maken met het horlogemerk Cyrus. Dit event is bestemd voor echte horlogeliefhebbers die houden van techniek, historie en de uitleg hiervan. U kunt zich voor dit event aanmelden via ons contactformulier.

Cyrus is een modern, dynamisch en onafhankelijk bedrijf dat in het Zwitserse Le Locle, innovatieve high-end horloges maakt. Cyrus horloges worden mede ontworpen door meester-horlogemaker Jean-François Mojon, die een perfecte mix weet te scheppen tussen traditie en vernieuwing. Cyrus vervaardigd alle horloges zelf en het resultaat is hoogwaardige horloges voorzien van prachtige manufactuur uurwerken.

 


 

Cyrus Klepcys Chronograaf

De visie van Cyrus zorgde voor een serie chronografen met een vernieuwend uiterlijk. Op de wijzerplaat zijn in het midden twee subdials geplaatst: een voor de 30-minuten- en een voor de 12-uursteller. Op 3 uur is de hoofdtijd af te lezen. Deze lay-out biedt de ruimte voor een groot datumvenster op 9 uur. De Cyrus Klepcys is gelimiteerd tot 100 stuks.

 

 


 

Cyrus Klepcys Chronograaf Full Darkness

Stijlvol, krachtig en mysterieus: de Cyrus Klepcys Chronograaf Full Darkness is de in volledig zwart uitgevoerde versie van de Cyrus Klepcys Chronograaf. Door de chronograaffuncties op onconventionele wijze in het ontwerp te plaatsen, geeft Cyrus een nieuwe kijk op het chronograafhorloge. De Cyrus Klepcys Chronograaf Full Darkness wordt geleverd met een rubberen band en is gelimiteerd tot 50 stuks.

 

 


 

Cyrus Solo Tempo

Cyrus hecht bijzonder veel waarde en aandacht aan design. Het is het enige merk dat om reden van esthetiek in een symmetrische lijn op zowel 3 als 9 uur een kroon plaatst. Met 44 millimeter biedt de Cyrus Solo Tempo een krachtige uitstraling. De rondingen van de behuizing zorgen ervoor dat het horloge perfect draagt. Door een zwarte kast op een edelstalen behuizing te plaatsen ontstaat een mooi kleurenspel dat wordt benadrukt door de lichtgekleurde wijzers en indexen. Het automatisch uurwerk heeft een gangreserve van 42 uur. De Cyrus Solo Tempo wordt geleverd met een rubberen band en is gelimiteerd tot 100 stuks.

 

 

Bekijk Cyrus collectie

Meer nieuws

Volg ons op instagram