• Juwelier in Haren (Groningen)
  • Gratis verzending
  • Aankoopbegeleiding
  • Bel ons 050 5344954

nieuws uit onze winkel

Lentekriebels

24 februari 2023

Geen lente zonder lentekriebels. Kan het voorjaar vrolijker beginnen dan stralen in een zomerse outfit die u compleet maakt met lievelingssieraden vol schitterende, kleurrijke edelstenen?

 


 

Kleurrijke Bron reflex armband

Goud, hessoniet, kyaniet, rookkwarts en aquamarijn geven kleur aan deze eindeloos te combineren armband van Bron. De armband heeft geen sluiting. Een flexibele sterke draad zorgt ervoor dat u de armband eenvoudig om de pols kunt schuiven.

 

Bekijk Bron Collectie

 


 

Ha Exclusive Ring met blauwe topaas en diamant

Als een frisblauwe hemellucht straalt een emerald geslepen blauwe topaas van 1.29ct. tussen 0.43ct. aan diamanten. De pavé gezette diamanten geven de ring een adembenemende, verfijnde luxe.

 

Bekijk Ha Collectie

 


 

Tirisi Jewelry armband ‘Amsterdam’

Drie witgouden ‘kusjes’ met briljant geslepen diamanten geven deze vrouwelijke roségouden armband van Tirisi Jewelry extra betekenis. De Germanen gebruikte dit kruissymbool om onheil af te weren. Draag deze armband als geluksbrenger of als herinnering aan een geliefd persoon. De armband heeft een magneetsluiting, maar kan dankzij een sterke, flexibele draad ook zonder te openen om de pols geschoven worden.

 

Bekijk Tirisi Collectie

 


 

Rocks On a Rope armband Synergy

Verfijning is een charmant statement. De Synergy armbanden van Rocks On a Rope bestaan uit een 1 karaat zwarte diamant die gedragen wordt aan een verstelbaar koord. Het koord is leverbaar in meerdere kleuren.

 

Bekijk Collectie

 


 

Kleurrijke trinity ring

Een trinity ring bestaat uit drie banden. De eerste trinity ring was een creatie van Louis Cartier die de ring in 1924 ontwierp. Sindsdien staat dit type ring symbool voor liefde, trouw en vriendschap. Met deze schitterende trinity ring uit de Ha collectie draagt u een roségouden, geelgouden en witgouden ring ineen.

 

Bekijk Ha Collectie

 


 

Nanis Libera collier

Met de handgemaakte serie ‘Libra’ geeft Nanis nieuwe betekenis aan de schakelketting. Het lichte en dynamische ontwerp laat zich zowel elegant als casual dragen. De grote schakel heeft fijne met de handgemaakte gravures die het goud een matte uitstraling geven. De kleinere schakel is verrijkt met diamanten. (0.08ct.)

 

Bekijk Nanis collectie

Meer nieuws

Volg ons op instagram