• Juwelier in Haren (Groningen)
  • Gratis verzending
  • Aankoopbegeleiding
  • Bel ons 050 5344954

nieuws uit onze winkel

Spectaculaire special edition horloges

24 februari 2023

Of er nu een mooi verhaal, een speciale gelegenheid of een unieke oplage achter steekt; hoogwaardige horloges die in een gelimiteerde oplage worden uitgebracht, genieten een bijzondere status onder horlogeliefhebbers en horlogeverzamelaars. Wij tonen u graag een aantal van deze special editions uit onze collectie.

 


 

Seiko Prospex 110 Anniversary

In 2023 viert Seiko de 110e verjaardag van het eerste Seiko polshorloge met een serie jubileumhorloges. Een van de horloges is de Seiko Prospex 110 Anniversary uit de Save the Ocean-serie. Voor het design van de wijzerplaat liet Seiko zich inspireren door de kracht van de poolgletsjers die de landschappen en zeeën van de Arctische en Antarctische wateren vormen. De zilverwitte kleur en het fijn gestreepte oppervlak geven een bijzondere diepte aan de wijzerplaat. De kast van het horloge is gebaseerd op het Seiko 6105-8000 duikershorloge uit 1968. Van een retro-versie is echter geen sprake: deze prachtige Seiko Prospex heeft het moderne en krachtige automatische kaliber 6R35 met een gangreserve van 70 uur. Het horloge heeft een gelimiteerde oplage van 5.000 stuks wereldwijd.

 

Bekijk Seiko Collectie

 


 

Longines Master Collection 190th Anniversary

Ter gelegenheid van zijn 190-jarig bestaan presenteert Longines een reeks van drie exclusieve horloges. Elk van hen vertegenwoordigt het rijke erfgoed van Longines en de Master collectie van het merk. De klassieke elegantie van de horloges wordt gecombineerd met een uurwerk van uitmuntende kwaliteit. Het 18-karaats geelgouden horloge met een antraciet kleurige wijzerplaat en band heeft een gelimiteerde, genummerde oplage van 190 stuks.

 

Bekijk Longines Collectie

 


 

Armin Strom Tribute in roségoud

Klassiek ontmoet innovatie in dit roségouden horloge uit de Tribute 1 collectie van Armin Strom. Op het eerste gezicht lijkt deze Tribute dankzij de smalle ronde kast en smalle indexen en wijzers op het klassieke, handgewonden horloge. De uit het midden geplaatste wijzerplaat, een kroon op 2 uur en vooral de zichtbare brug en draaischijf met daarop de tekst: ’100 hours of power reserve’ bewijzen anders. Het verfijnde horloge kreeg een kastmaat van 38 millimeter zodat het draagbaar is voor zowel dames als heren. Het spatwaterdichte horloge is zowel aan de voorzijde als achterzijde voorzien van een krasvrij saffierglas.

 

Bekijk Armin Strom Collectie

 


 

Staudt Chronograaf met Guilloche wijzerplaat

18 karaat roségoud een prachtige zilveren geguillocheerde wijzerplaat en een prachtige kleur blauw, kenmerkend voor de horloges van Staudt, maken dit horloge tot een klassieker. Slechts een handvol ambachtslieden beheersen nog de techniek om handmatig een Guillochepatroon te creëren. Elke lijn op de wijzerplaat is zorgvuldig aangebracht in massief Sterling zilver: een proces dat drie dagen in beslag neemt. Het 41 millimeter brede horloge maakt onderdeel uit van de Staudt Praeludium- collectie en is uitgebracht in een gelimiteerde oplage van slechts 50 stuks. Elk horloge heeft een uniek nummer, gegraveerd in het kastdeksel.

 

Bekijk Staudt Collectie

 


 

Staudt Prelude Automatic in roségoud

‘Slank, strak en sexy’, zo benoemd de Nederlandse horlogemaker Ivo Staudt zijn 18 karaat roségouden creatie Prelude Automatic. Een treffende omschrijving, want met een dikte van slechts 8,8 millimeter een buiengewoon slank horloge. Drie wijzers, een tot in perfectie uitgevoerd design en een uurwerk met 275 onderdelen maken dit horloge tot een meesterwerk.

 

Bekijk Staudt collectie

Meer nieuws

Volg ons op instagram