• Juwelier in Haren (Groningen)
  • Gratis verzending
  • Aankoopbegeleiding
  • Bel ons 050 5344954

nieuws uit onze winkel

In de spotlights: de San Remo collectie van Jarrèl Exclusive Jewelry

05 mei 2023

Jarrèl San Remo is een stijlvolle collectie binnen Jarrèl met gekleurde edelstenen in de hoofdrol. Het unieke verhaal van Jarrèl Exclusive Jewelry gaat terug tot 1974 toen de oprichtster van Jarrèl besloot een juwelenmerk te starten met exclusieve sieraden voor én door vrouwen. Jarrèl Exclusive Jewelry wordt sinds de beginjaren nog altijd in Italië gemaakt. De huidige eigenaren van dit merk zijn Harold Mulder en Johan Leyendijk, ook de eigenaren van Ha Juweliers. Jarrèl Exclusive Jewelry brengt twee verschillende lijnen uit: De Beau Monde lijn die naar wens van de draagster gemaakt kunnen worden in geelgoud, roségoud of witgoud. En de ready-to-wear collectie Jarrèl Beau Monde San Remo.

 


 

Jarrèl Beau Monde San Remo collier met aquamarijn

Perfect combineerbaar met meerdere colliers, maar ook een prachtig juweel om solo te dragen is dit verfijnde 14 karaat geelgouden collier met een hanger van aquamarijn en blauwe topaas. De 8 millimeter edelsteen is cabochon geslepen. Het collier is verstelbaar om op 40 of 43 centimeter te dragen.

 


 

Jarrèl Beau Monde San Remo ring met granaat

De fascinerende rode kleur van de edelstenen die in een 14 karaat geelgouden montuur verwerkt zijn, is afkomstig van granaat. De centrale steen meet 8 millimeter en is cabochon geslepen.

 


 

Jarrèl Beau Monde San Remo oorhangers met chalcedone

Een kleur die werkelijk elke vrouw flatteert, is het blauw-violet van chalcedone en ioliet dat deze oorhangers siert. De afmeting van de grote, cabochon geslepen edelsteen bedraagt 8 millimeter.

 


 

Jarrèl Beau Monde San Remo collier met chalcedone

De prachtige Jarrèl Beau Monde San Remo oorhangers met chalcedone zijn te combineren met een 14 karaat roségouden collier met een hanger waarin eveneens een 8 millimeter blauwe chalcedone in combinatie met ioliet verwerkt is. Het collier is te dragen op 40 of 43 centimeter lengte.

 


 

Jarrèl Beau Monde San Remo ring met aquamarijn

Blauw aquamarijn gezet in 14 karaat geelgoud steelt de show in deze vrouwelijke ring uit de Jarrèl Beau Monde San Remo collectie. De kleur laat zich prachtig combineren bij een casual jeans, maar ook bij een stijlvolle feestelijke outfit. De centrale cabochon geslepen aquamarijn is 8 millimeter groot.

 

Bekijk Jarrèl collectie

Meer nieuws

Volg ons op instagram