• Juwelier in Haren - Groningen
  • Gratis verzending
  • Aankoopbegeleiding
  • Bel ons 050 5344954

nieuws uit onze winkel

Wereld Oceanen Dag

05 mei 2023

De vijf oceanen die ons omringen zijn op zichzelf al een geweldig ecosysteem, maar ze vormen ook het hart en de longen van onze planeet. Sinds 2009 is 8 juni door de Verenigde Naties uitgeroepen tot Wereld Oceanen Dag. Met deze dag wordt het belang van schone, gezonde oceanen nog eens extra benadrukt. Ook binnen de horlogewereld is hier aandacht voor.

 


 

Gyre Horloges Sea Cleaner ‘Green Ocean’

Horloges van GYRE zijn een stijlvol, milieuvriendelijk product naar Nederlands idee, Frans ontwerp en voorzien van een Japans uurwerk dat werkt op zonne-energie waardoor batterijen niet nodig zijn. De 42 millimeter GYRE SeaCleaner is gemaakt van gerecyclede visnetten, gered uit de Indische Oceaan. De achterzijde van de kast is van edelstaal. Om het ‘groen’ te houden, houdt GYRE het bij een zwarte behuizing omdat dit de originele kleur is van het gerecyclede materiaal.

 

Bekijk Gyre Collectie

 


 

Seiko Prospex Save The Ocean

Met het blauwe duikhorloge Seiko Prospex SRPE33K1 uit de Save The Ocean serie ondersteunt Seiko natuurprojecten die gericht zijn op behoud van gezonde oceanen. Op de wijzerplaat zijn sierlijke roggen afgebeeld, een van de intrigerende bewoners van de oceanen. Het automatisch uurwerk zorgt voor voldoende energie, maar het uurwerk is ook met de hand op te winden. Het horloge meet 43,5 millimeter en is waterbestendig tot 200 meter. Zowel de kast als de band zijn gemaakt van edelstaal.

 

Bekijk Seiko Collectie

 


 

Oris Aquis Date

De 36,5 millimeter Oris Aquis Date is een prachtig duikhorloges voor dames. De parelmoer wijzerplaat is leverbaar in drie kleuren: Blush Pink, Aegean Blue en Seafoam Green. De sportieve en toch uiterst elegante horloges hebben het automatische uurwerk Oris 733, gebaseerd op SW 200-1 dat via saffierglas in het kastdeksel te zien is. Het edelstaal van de kast en de band is afwisselend gepolijst en geborsteld voor een fijne finishing touch.

 

Bekijk Oris Collectie

 


 

Garmin MARQ Captain

Garmin smartwatches zijn luxe, sportieve metgezellen vol praktische functies. Bij de MARQ Captain smartwatch zijn deze functies maritiem en geschikt voor zeilers. De smartwatch geeft gegevens als waterdiepte, motor-RPM, windsnelheid en windrichtingen aan. Tijdens het zeilen kun je de start niet alleen timen, maar ook visueel maken met een virtuele startstreep. De start is te perfectioneren dankzij een afteltimer die de tijd tot het startschot weergeeft, terwijl de GPS-burntijd de ideale positie berekent. De 46 millimeter smartwatch is gemaakt van krachtig titanium en heeft een waterdichtheid tot 100 meter. Blauw voor de titanium lunette en de nylon band maken de maritieme look compleet.

 

Bekijk Garmin Collectie

 


 

Tissot Seastar 1000 Powermatic 80

De 43 millimeter Tissot PR 100 Sport Chic is een modern quartz horloge voor mensen die graag kiezen voor een wat groter horloge dat gelijktijdig de nodige elegantie biedt. De duikhorloges zijn er in verschillende uitvoeringen, waaronder deze met diepblauwe wijzerplaat en zwarte rubberen band.

 

Bekijk Tissot collectie

Meer nieuws

Volg ons op instagram