• Juwelier in Haren (Groningen)
  • Gratis verzending
  • Aankoopbegeleiding
  • Bel ons 050 5344954

nieuws uit onze winkel

Sieraden met symboliek

14 december 2022

Gekoppeld aan bijzondere momenten krijgen sieraden nog meer betekenis. Liefdesringen, trouw- en verlovingsringen zijn hiervan bekende voorbeelden. Maar de symboliek kan ook bestaan uit een ring met drie diamanten als geboortegeschenk bij een derde kind. De voorbeelden zijn eindeloos en we inspireren u graag. Want wanneer sieraden belangrijke levensgebeurtenissen begeleiden worden het sieraden voor het leven.

 


 

Ring met drie diamanten uit de Ha collection

De drie schitterende briljantgeslepen diamanten uit deze 14 karaat witgouden ring (totaal 0.15 ct.) krijgen nog meer betekenis wanneer ze symbool staan voor een mijlpaal die na drie jaar bereikt is, de dag waarop u een 3-jarige liefdesrelatie viert of als geboortegeschenk. De ring is ook in roségoud en geelgoud verkrijgbaar en met verschillende groottes voor de briljanten.

 

Bekijk Ha Collectie

 


 

Lifetime Leila ring van R&C

De Lifetime Leila Ring met 5 briljanten is een perfect geschenk om een 5-jarig relatiejubileum te vieren. Deze ring valt onder het groeibriljant plan van R&C. Dit betekent dat u bij een volgend lustrum de briljanten kunt wisselen voor een groter exemplaar en de ring met elke speciale levensgebeurtenis op elk gebied in waarde toeneemt. Een leven lang! Naast witgoud is de Lifetime ring ook leverbaar in roségoud en geelgoud.

 

Bekijk R&C Collectie

 


 

Tirisi Jewelry armband Amsterdam

De X die de 18 karaat geelgouden armband van Tirisi siert is te zien als een kusje. Maar de X staat ook voor het cijfer 10. Deze dubbele betekenis maakt de gouden armband met 0.30 ct. witte briljant geslepen diamanten tot een perfect geschenk voor een 10-jarig liefdesjubileum.

 

Bekijk Tirisi Collectie

 


 

Bigli Infinity diamanten oorhangers

Zijn jullie 12,5 jaar samen? Deze 18 karaat roségouden Bigli Infinity oorhangers zijn dubbel gezet met diamanten. Een prachtig geschenk om symbolisch uit te drukken: jij en ik delen een prachtig verhaal.

 

Bekijk Bigli Collectie

 


 

Georg Jensen Moonlight Grapes Collier

Het Deense merk Georg Jensen creëert een breed scala aan hoogwaardige designproducten, waaronder luxe sieraden in goud en zilver. Het merk draagt de naam van de Scandinavische kunstenaar en zilversmid Georg Jensen die in 1904 zijn eerste zilverwerk produceerde. Zijn ontwerpen werden al snel wereldberoemd dankzij de tijdloze elegantie die hij in de ontwerpen wist te brengen. Dit sterling zilveren collier Moonlight Grapes is geïnspireerd op een van de vroege werken van Georg Jensen. Het collier waaraan de zilveren kralen hangen meet 44 centimeter. Het collier is op meesterlijke wijze volledig met de hand vervaardigd uit sterling zilver en heeft een geoxideerde afwerking. Een geweldig geschenk voor een zilveren, 25-jarig huwelijksfeest. Of misschien wel een 50-jarig jubileum, want het collier is ook leverbaar in 18 karaat goud.

 

Bekijk Georg Jensen Collectie

 


 

Gouden Bigli collier voor een gouden huwelijksdag

Een gouden huwelijk nodigt uit om te worden bekroond met een gouden sieraad dat 50 jaar samenzijn waardig kan uitdrukken. Passend bij een dergelijk jubileum is een prachtig schakelcollier. Dit collier van Bigli schakels van verschillende grootte die samen een schitterende eenheid vormen. Het stijlvolle roségouden collier heeft een ‘verborgen sluiting’ die onopvallend opgaat tussen de overige schakels.

 

Bekijk Bigli Collectie

 


 

Diamanten ring voor een diamanten jubileum

Een diamantsieraad is een geschenk dat 60 jaar lief en leed, een diamanten jubileum, eer aan doet. De 14 karaat roségouden ring heeft over het midden van de band roosgeslepen diamanten en briljanten, met een totaal gewicht van 0.88ct.

 

Bekijk Roos1835 collectie

Meer nieuws

Volg ons op instagram