• Juwelier in Haren (Groningen)
  • Gratis verzending
  • Aankoopbegeleiding
  • Bel ons 050 5344954

nieuws uit onze winkel

Kleurrijke Accessoires

06 juni 2023

De kleurrijke accessoires van WOLF zijn een perfecte metgezel voor op vakantie. Ze zorgen ervoor dat sieraden, horloges, maar ook mobiele telefoons stijlvol en veilig vervoerd kunnen worden. Laat de vakantietijd maar komen!

 


 

WOLF Sophia Mini Zip Case Green

De WOLF Sophia-lijn is ontworpen om sieraden stijlvol in te bewaren en in te vervoeren. De ronde Sophia is heeft een doorsnede van 12 cm en is 6 cm hoog. Dit maakt haar ideaal om mee te nemen op reis. De met de handgemaakte sieraden-box heeft aan de binnenzijde een voering van LusterLoc™ dat sieraden tot 30 jaar beschermt tegen oxidatie.

 


 

WOLF Marrakesh zip case

Stijlvol gemaakt uit leer en goudkleurige studs biedt de WOLF Marrakesh zip case plaats aan meerdere ringen, oorbellen en colliers. Dankzij de bekleding met gepatenteerde LusterLoc™ zijn sieraden van alle soorten edelmetalen beschermd tegen oxidatie. De zip case heeft een praktische afmeting van 21,5cm L X 13,5cm B X 6,8cm H.

 


 

WOLF Palermo Jewelry Roll Black

De Palermo Jewelry Roll neemt weinig ruimte in, maar biedt opvallend veel plaats. Dat maakt deze oprolbare sieradenetui perfect voor op reis. De leren etui met goudkleurige afwerking heeft aan de binnenzijde een ringenrol, plaats voor 13 oorbellen, 6 colliers en twee binnen-etuis waarvan één uitneembaar. Opgerold meet de Palermo 23,5cm L x 10,4cm B x 14,8cm H, en is leverbaar in 4 kleuren.

 


 

WOLF Mimi telefoontasje

Het Mimi telefoontasje is een elegant, modieus en gelijktijdig praktisch accessoire, gemaakt van
top nerf gewatteerd leer. De Mimi heeft aan de binnenzijde twee card-houders en wordt geleverd met een afneembaar polsbandje en een lanyard-riem voor meerdere draagopties. De afmeting van 9,5cm L X 2cm B X 17cm H maakt dit tasje geschikt voor alle iPhone-formaten, inclusief iPhone 12 Pro Max en iPhone 13 Pro Max.

 


 

WOLF Rocket watchwinder

De ‘Rocket’ van WOLF is ‘s werelds kleinste reishorlogewinder. Met een afmeting van 9,1cm L X 16cm B X 8,7cm H, is deze watchwinder perfect voor in de reiskoffer en past hij in elke hotelkluis. Het kleine formaat doet niets af van de krachtige werking. Net als bij elke WOLF-watchwinder maakt ook de Rocket gebruik van gepatenteerde techniek die keer op keer zorgt voor een exact aantal rotaties van 900 per dag. De watchwinder is bi-directioneel in te stellen en werkt door middel van oplaadbare lithium-ion batterij of USB Type-C-oplaadpoort.

 


 

WOLF Mimi minitas

De Wolf Mimi minitas is compact genoeg om elegant te zijn, veelzijdig genoeg om vaak te dragen en groots genoeg om op te vallen! Ze is gemaakt uit nerf leer in een gewatteerd patroon en leverbaar in veel verschillende kleuren. De Mimi mini heeft drie opbergvakken en wordt geleverd met zowel een polsbandje als een crossbody strap. Afmeting: 13cm L X 10cm B X 4cm H.

 

Bekijk Wolf collectie

Meer nieuws

Volg ons op instagram