• Juwelier in Haren (Groningen)
  • Gratis verzending
  • Aankoopbegeleiding
  • Bel ons 050 5344954

nieuws uit onze winkel

Met de glans van zonlicht

22 april 2022

Wanneer de warme glans van roségoud wordt samengebracht met zorgvuldig geslepen diamanten en edelstenen ontstaat magie. Licht dat alle facetten van hoogwaardige sieraden naar voren brengt, is een bron van vreugde en inspiratie.

 


 

Roosgeslepen diamant

De roos is een historische slijpvorm van de diamant. Elk sieraad uit de Roos1835 collectie draagt een of meerdere diamanten die volgens deze bijzondere slijpwijze zijn geslepen. Roosgeslepen diamant heeft, in tegenstelling tot de briljant, een vlakke achterkant en een gewelfde bovenkant. De slijpvorm zorgt voor een bijzondere schittering. In de collecties van Roos1835 is de uiteindelijke vorm van de diamant leidend voor het sieradenontwerp. Zoals goed te zien is in deze 18 karaat roségouden collier met hanger, waarbij meerdere roosgeslepen diamanten (1,35 caraat), elke met hun eigen vorm, een perfect geheel vormen.

 

Bekijk Roos1835 Collectie

 


 

Tirisi Jewelry Venice ring

In de Tirisi Venice collectie wordt het raffinement van speelse belijningen gecombineerd met de flair van diamant. In deze Tirisi Venice ring die vernoemd is naar de beroemde Italiaanse stad met zijn vele kanalen, zijn drie glinsterende ‘golven’ herkenbaar. In de roségouden ring is 0,536 karaat witte briljant geslepen diamant verwerkt.

 

Bekijk Tirisi Collectie

 


 

Tirisi Jewelry Amsterdam Armband

Voor Tirisi is niets minder dan de wereld zelf een onuitputtelijke bron van inspiratie. De Amsterdamcollectie bestaat uit slanke, gouden diamantsieraden waarin bescheiden ronde bolletjes en schakels, maar ook vierkante vormen een grote rol spelen. Ook de beroemde Amsterdamse X is opgenomen in de collectie. Deze Tirisi Jewelry Amsterdam Armband bestaat uit een aaneenschakeling van fijne gouden bolletjes, met daartussen in witgoud pavé-gezette briljant geslepen diamanten.

 

Bekijk Tirisi Collectie

 


 

EvaNueva ring met robijn

Onmiskenbaar met Italiaanse flair presenteert EvaNueva gouden sieraden waarin op kunstige wijze pracht van edelstenen en diamanten wegwerkt worden. Elk sieraad is handgemaakt en toont het ongelooflijke technische talent van Italiaanse goudsmeden die hun kennis van generatie op generatie is doorgegeven. In deze 18 karaat geelgouden steelt robijn (4.68ct totaal), gezet in gerhodineerde zetpoten de show.

 

Bekijk EvaNueva Collectie

 


 

Pesavento Collier Diamond Dust

Dit 18 karaat roségouden Pesavento collier heeft een slanke hanger met grijs diamantstof. Pesavento is geliefd vanwege haar moderne ‘Made in Italy’ sieraden. Sinds 2011 brengt het merk met de innovatieve sieradenlijn met ‘diamond dust’ een nieuw gevoel van luxe. De gouden sieraden hebben een elegante en moderne vormgeving, met als ultieme blikvanger een element waarin diamantstof is verwerkt. Deze fijne deeltjes zorgen voor een fascinerende glans.

 

Bekijk Pesavento Collectie

Meer nieuws

Volg ons op instagram