• Juwelier in Haren (Groningen)
  • Gratis verzending
  • Aankoopbegeleiding
  • Bel ons 050 5344954

nieuws uit onze winkel

Seizoenswisseling voor uw horlogeband

06 oktober 2022

Van outdoor naar indoor? Uw horloge is met een andere kleur horlogeband eenvoudig aan te passen aan het seizoen. Maar ook door bijvoorbeeld een rubberen band te verruilen voor een lederen of edelstalen exemplaar. Kom langs voor een bezoek aan onze winkel en laat u inspireren!

 


 

Tissot PRX Powermatic 80 in edelstaal & goud

Tissot haalt met het automatisch herenhorloge Powermatic 80 RPX de jaren zeventig naar nu. Het kenmerkende aan de Powermatic zijn de kast en de band die vloeiend in elkaar overgaan. Ook een ronde bezel in een tonvormige behuizing is typerend voor de Powermatic, die in dit geval is uitgevoerd in roségoud en edelstaal. ‘80’ staat voor een gangreserve van 80 uur dat het moderne uurwerk onder de mooie bruine wijzerplaat te bieden heeft.

 

Bekijk Tissot Collectie

 


 

Frederique Constant Classics Index Automatic

Frederique Constant maakt luxe horloges met nauwkeurige uurwerken. Voor het design van de horloges worden klassieke kenmerken gecombineerd met een strakke vormgeving. Dit maakt de horloges tijdloos en draagbaar bij veel gelegenheden. De wijzerplaat in de glanzend gepolijste edelstalen kast is prachtig uitgevoerd met een Clous de Paris patroon in het midden en het horloge kreeg een zwart lederen band. Wanneer u deze wisselt voor een edelstalen band, krijgt het horloge een compleet nieuwe uitstraling, zonder dat de klassieke kenmerken verloren gaan.

 

Bekijk FC Collectie

 


 

Garmin MARQ Golfer

Deze mooi uitgevoerde smartwatch van MARQ heeft een titanium kast van 46 millimeter en een keramische lunette in groen. De functies zijn enorm uitgebreid. Dit horloge biedt u: een stopfunctie, alarmfunctie, weergave van de batterijduur, timer, een activity tracker, stappenteller, hartslagsensor, slaaptracker, sportmodi, navigatie, een kompasfunctie, barometer, thermometer, weersinformatie, muziekbediening, en smartphonemeldingen. Het horloge is compatible met WLAN en Bluetooth, heeft een waterdichtheid van 100 meter en een interne, oplaadbare lithiumbatterij die tot 12 dagen meegaat in de smartwatch-modus. De Garmin MARQ Golfer is hier uitgevoerd met bijpassende groene band van nylon, maar een zwarte of titanium band siert dit horloge ook uitstekend.

 

Bekijk Garmin Collectie

 


 

MeisterSinger Perigraph

MeisterSinger horloges zijn naast mooi en technisch uitstekend ook een draagbaar statement. De enkele wijzer wijst op het belang dat het niet de seconden zijn die tellen, maar momenten die tijd waardevol maakt. De Perigraph met edelstalen kast van 43 millimeter heeft een mooie blauwe wijzerplaat met datumweergave. De lederen band croco cognac is verwisselbaar voor bijvoorbeeld een blauw of edelstalen exemplaar.

 

Bekijk MeisterSinger Collectie

 


 

Seiko Presage Style60’s

´Presage´ is een van de meest favoriete Seiko-collecties. De Presage Style60’s serie is geïnspireerd op de Seiko Crown Chronograph. Dit horloge was Seiko’s eerste polshorloge met stopwatchfunctie. Uiterlijk heeft het horloge de mooie vintage-kenmerken behouden, maar onder de wijzerplaat tikt het moderne Seiko automatisch kaliber 4R35 met een gangreserve van ca. 41 uur. Seiko brengt verschillende banden uit. Wij adviseren u graag bij het maken van een passende keus.

 

Bekijk Seiko collectie

Meer nieuws

Volg ons op instagram