• Juwelier in Haren (Groningen)
  • Gratis verzending
  • Aankoopbegeleiding
  • Bel ons 050 5344954

nieuws uit onze winkel

Sportieve horloges voor hem en haar

22 april 2022

Deze horloges zijn gemaakt om sportieve prestaties te begeleiden. Of dit nu is op het water, op het sportveld, de racebaan of tijdens de prestaties die horen bij een urban lifestyle.

Garmin MARQ Golfer

Ingesteld op golfliefhebbers heeft de Garmin MARQ Golfer, naast slimme smartwatch functies, meer dan 41.000 vooraf geïnstalleerde golfbanen en biedt het geavanceerde spelanalyses. Wanneer u zelf de golfbaan opgaat biedt dit horloge u aanbevelingen voor uw clubkeuze. De smartwatch hoogte van met berichtgeving over binnenkomende oproepen, e-mails en WhatsApp-berichten op de hoogte van wat er zich buiten het speelveld afspeelt. De 46 millimeter brede titanium Garmin MARQ Golfer smartwatch met keramische lunette is uitgevoerd in een prachtige kleur groen. Het horloge is waterdicht tot een druk van 100 meter en heeft standaard een nylon horlogeband met gespsluiting. De interne, oplaadbare lithiumbatterij gaat tot 12 dagen mee in de smartwatch-modus.

Garmin MARQ Golfer

 

Bekijk Garmin Collectie

 


 

Frederique Constant Ladies Vitality Smartwatch

Frederique Constant was een van de eerste luxe Zwitserse horlogemerken dat een smartwatch ontwikkelde. Eén daarvan is de Frederique Constant Ladies Vitality Smartwatch. In het handgemaakte horloge wordt de kunst van het traditionele Zwitserse horloge gecombineerd met de nieuwste smartwatch technologieën. De stalen kast heeft een roségouden PVD-coating, net als de wijzers op de blauwe wijzerplaat met diamant. Naast deze klassieke looks heeft het horloge op zes uur een geïntegreerd display waarop de smartphonefuncties zijn af te lezen. En die zijn niet gering. De Frederique Constant Ladies Vitality Smartwatch meldt op aanvraag een hartslag meting, weer info, tracking, berichten info, wereldtijden of het slaapritme. Daarnaast is een alarmfunctie in te stellen en een digitale bewegingscoach te raadplegen.

 

Bekijk Frederique Constant Collectie

Meer nieuws

Volg ons op instagram