• Juwelier in Haren (Groningen)
  • Gratis verzending
  • Aankoopbegeleiding
  • Bel ons 050 5344954

nieuws uit onze winkel

NOL: aanlokkelijk ambacht uit Nederland

24 februari 2023

NOL colliers, armbanden, ringen en oorsieraden ontstaan uit aandacht, esthetiek en passie. Elk sieraad wordt gemaakt om de schoonheid en het karakter van degene die NOL sieraden draagt te benadrukken. Met een focus op vakmanschap en vloeiende vormen en lijnen, maakt NOL Dutch Design sieraden met een heel eigen schoonheid. NOL sieraden worden niet gegoten, maar vakkundig en volledig met de hand gesmeed. Dit maakt ieder sieraad uniek. Als teken van eigenheid draagt elk sieraad het meesterteken van Jean Jacques Smeijsters.

 


 

NOL spang collier

Kenmerkend voor de sieraden van NOL zijn de strakke vormen. Ook gebruikt het merk een nieuwe zilverlegering, genaamd argentum. Deze legering maakt het zilver sterker en witter van kleur. De pasvorm van de spang is zo vormgegeven dat deze perfect de halslijn volgt en aangenaam draagt.

 


 

NOL armband met scharnier

Designs met strakke, vaak asymmetrische vormen zijn kenmerkend voor het Nederlandse merk NOL. De vormen benadrukken de elegantie van de vrouw die NOL draagt en laten veel ruimte om ontwerpen onderling te combineren. Deze zilveren armband met scharnier kan op iedere polsmaat vervaardigd worden.

 


 

Nol Oorknoppen

Hoe vaak u deze zilveren NOL oorknoppen ook draagt, het stijlvolle design blijft altijd actueel. Het Nederlandse merk NOL is dan ook niet alleen meester in het handmatig smeden van zilveren en gouden sieraden, maar ook in het ontwerpen van tijdloze elegantie.

 


 

Zilveren NOL ring

Dankzij de tijdloze designkenmerken van NOL sieraden laten de ambachtelijk gesmede stukken zich onderling uitstekend combineren. Deze asymmetrische zilveren ring bestaat uit pure passie en vakmanschap. Een ring om vaak te dragen.

 


 

NOL Ring

Uit zilver en goud vervaardigen de meestersmeden van NOL uniek Dutch design: Nederlandse sieraden met klasse. Deze ring is even speels als karaktervol en even veelzijdig als uniek. Een ring die de eigenheid van de draagster benadrukt.

 


 

NOL Oorknoppen

Soms heb je niets meer nodig dan een prachtig sieraad dat krachtig is in al haar ogenschijnlijke eenvoud. Achter elk NOL sieraad gaat een verhaal schuil over passie, vakmanschap en ‘nog mooier maken wat al mooi is’. Vanuit deze missie maakt NOL sieraden voor vrouwen die elegantie als tweede natuur dragen.

 

Bekijk NOL collectie

Meer nieuws

Volg ons op instagram