Tirisi, The World is My Catwalk.

Het juwelenmerk Tirisi is opgericht door het Amsterdamse koppel Natascha Rotstein-Zuchouwski en Julian Rotstein. Zij halen hun inspiratie uit hun reizen door de wereld, vandaar de slogan: The World is My Catwalk. Het relatief jonge Nederlandse merk heeft inmiddels een fantastische reputatie opgebouwd. Niet alleen op eigen bodem, maar wereldwijd worden de juwelen van Tirisi verkocht. Dat alles dankzij de toewijding van Natascha en Julian, die niet alleen verantwoordelijk zijn voor het design van de juwelen, maar ook voor de ontwikkeling van het merk.

Voor het ontwerpen van sieraden wordt wereldwijd steeds vaker een 3D print techniek gebruikt. Bij Tirisi wordt er voornamelijk gekozen om een ontwerp met de hand te laten maken door de beste Italiaanse goudsmeden. De details komen dan veel beter tot hun recht en dat is precies wat een mooi juweel verdient.

In onze winkel is nu een complete Pop-up Corner ingericht met Tirisi juwelen. De verschillende sieradenlijnen van Tirisi zijn geïnspireerd op steden over de hele wereld. Een van de lijnen van Tirisi Jewelry is de serie Amsterdam, deze bestaat uit 18 karaat geel-, wit- of roségoud gecombineerd met briljant. Hun inspiratie voor deze collectie zijn de cobblestones in de Amsterdamse straten. Het mooie patroon van deze klinkers symboliseert de pave, microscopisch gezette diamanten. Daarnaast is Amsterdam een van de meeste diverse steden van Europa en deze diversiteit zie je terug in de collectie. Alle Tirisi sieraden zijn perfect te combineren met elkaar, maar ook met uw eigen bestaande sieraden. Onder andere de Venice en Milano collectie zijn vrouwelijk, chic en voor iedere gelegenheid. De iconische Milano collectie, voornamelijk bekend om haar prachtige kleurstenen, heeft een uitbreiding met London Blue Topaas, een echte eye-catcher. Naast de goede kijk op fashion, is Tirisi ook erg innovatief. Neem bijvoorbeeld de sliding colliers die door middel van een gebruiksvriendelijk mechanisme op diverse lengtes versteld kan worden en altijd past bij uw steeds wisselende outfit. De juwelen van Tirisi zijn fashionable, sophisticated en van superieure kwaliteit met een hoog draagcomfort.

Op vrijdag 20 en zaterdag 21 november is Natascha Rotstein-Zuchouwski aanwezig in onze winkel. Naast ons brede assortiment van de Tirisi collectie, is er op die dagen de internationale collectie aanwezig. Zo veel keuze vindt u nergens. Het is zeker de moeite waard om deze collectie te komen bekijken en nodigen wij u van harte uit om langs te komen in onze Tirisi Corner.

Johan Leyendijk en Harold Mulder