• Juwelier in Haren - Groningen
  • Gratis verzending
  • Aankoopbegeleiding
  • Bel ons 050 5344954

nieuws uit onze winkel

Vier ook Internationale Kusjesdag op 6 juli!

06 juni 2023

Internationale Kusjesdag, ook bekend als World Kiss Day, is een dag die jaarlijks op 6 juli wordt gevierd om het belang van genegenheid te benadrukken. Het idee achter deze Internationale Kusjesdag is om mensen aan te moedigen om hun liefde en genegenheid voor elkaar te tonen door middel van een kus. Deze sieraden met een X, hét kusjessymbool, sluiten hierbij aan.

 


 

Bron Reflex armband kusje

Een 18 karaat gouden kus vormt het middelpunt van een 18 karaat gouden Bron Reflex armband. Bron Reflex armbanden zijn zonder sluiting over de arm te schuiven. Een extra mooi symbool voor ‘oneindigheid’.

 


 

Bron Reflex armband kusje op koord

De Bron Joy serie is een speelse serie met sieraden voor elke dag. De koordarmband heeft een aantal 18 karaat gouden elementen, met als middelpunt een gouden kus. De armband is leverbaar in verschillende kleuren koord en goud.

 


 

Bron Joy hanger met diamant

Met deze Bron Joy hanger draagt u een kus van een geliefde dicht bij het hart. De 18 diamantjes (0,15 ct.) in de 18 karaat roségouden hanger maken de hanger extra vrolijk.

 

Bekijk Bron Collectie

 


 

Tirisi Jewelry Amsterdam Tubogas

Amsterdam geldt als de creatieve muze voor het Nederlandse echtpaar Natascha en Julian van Tirisi Jewelry. De levendigheid van de stad inspireert telkens opnieuw voor fashionable jewelry die door de beste Italiaanse goud- en edelsmeden worden vervaardigd. Deze combinatie zorgt voor aantrekkelijke sieraden, zoals deze 18 karaat roségouden ring uit de Amsterdam Tubogas collectie met witte briljant geslepen diamant (0,20 ct.)

 

Bekijk Collectie

 


 

Tirisi Moda Copacabana armband met markasiet

Zilver, 18 karaat roségoud, zwarte markies en leer vormen samen een aantrekkelijk geheel in deze Copacabana schuifarmband van Tirisi Moda. Dit moderne, speelse sieraad is solo te dragen, verfijnd, maar ook een perfect exemplaar om samen met andere armbanden te combineren.

 


 

Tirisi Moda Oorstekers kusje met diamant

Deze Tirisi Moda oorbellen zijn voorzien van maar liefst twee kusjes. De oorsieraden zijn gemaakt uit 18 karaat geelgoud en sterling zilver met ingelegde fonkelende diamanten (totaal 0.10 ct.). De charmante blikvangers zijn ook leverbaar in de combinatie roségoud met zilver.

 

Bekijk collectie

Meer nieuws

Volg ons op instagram