• Juwelier in Haren (Groningen)
  • Gratis verzending
  • Aankoopbegeleiding
  • Bel ons 050 5344954

nieuws uit onze winkel

We gaan op reis en we nemen mee…

10 juli 2023

De schoolvakantie is bijna voorbij, maar dat wil niet zeggen dat de vakantietijd achter ons ligt. Bent u ook zo aan vakantie toe en is de koffer zelfs al gepakt? Dan is er misschien nog ruimte in uw bagage voor een zomers sieraad om tijdens de vakantie extra te stralen. Met deze sieraden is uw vakantiegarderobe compleet.

 


 

Minitials Benji Bedel

Wat u tijdens uw vakantiedag ook draagt. Deze Benji Bedel van Minitials past zich moeiteloos bij elke outfit aan. De bedel wordt namelijk gedragen aan een satijnen koord, dat in vele kleuren verkrijgbaar is. Zo kunt u de armband stijlen bij elke outfit of aanpassen op het seizoen. De bedel zelf is er in geel-, wit- of roségoud en ingelegd met diamanten (0,03 ct.).

 

Bekijk Minitials Collectie

 


 

Tirisi Moda kiest voor Copacabana

Copacabana is een mooie vakantiebestemming, maar we hoeven er niet voor naar Rio de Janeiro af te reizen om in vakantiesferen te komen. Copacabana is namelijk ook de naam van deze armband van Tirisi Moda. De Slide armband heeft als eyecatcher een kusje gemaakt van zilver en roségoud. De roze lederen koordarmband is eenvoudig verstelbaar zodat ze om elke pols past.

 

Bekijk Tirisi Moda Collectie

 


 

Unchainted schakelarmband van Minitials

Met een satijnen bandje past de Unchainted schakelarmband van Minitials bij elke outfit. De band is er in een veelheid aan kleuren zodat de armband op uw persoonlijke smaak of de laatste mode kan worden aangepast. De bedel die het satijnen koord siert, is een schakel in geel-, wit- of roségoud. De bedel is bewerkt met foliehamer waardoor het de glans krijgt van diamanten.

 

Bekijk Minitials Collectie

 


 

Nanis Amuleti in oranje Aventurijn

Deze hanger van oranje Aventurijn zorgt in verschillende gedaantes voor een warme, zomerse toevoeging aan elke outfit. Het is de Amuleti-hanger van Nanis, die zowel aan een ketting als een armband kan worden gedragen. De edelsteen wordt gecombineerd met 18 karaat geelgoud en diamanten (0,03 ct.). De hanger is geïnspireerd op Petra, de historische stad in de woestijn van Jordanië.

 

Bekijk Nanis Collectie

 


 

Rocks on a Rope Synergy armband

Een ontspannen dagje aan zee of een hele avond dansen? Deze Synergy armband van Rocks on a Rope is overal voor in. De zwarte diamant (1 ct.) is in verschillende maten leverbaar. De diamant bevindt zich aan een verstelbaar koord, dat in vele kleuren verkrijgbaar is. Zo past deze charmante armband zich moeiteloos bij elke gelegenheid aan.

 

Bekijk Rocks on a Rope Collectie

 


 

Vegan Slide van Tirisi Moda

Tirisi Moda brengt met de Vegan Slide een armband waar iedereen graag vakantie mee zal vieren. De band is van vegan leer en draagt een bedel van zilver, 18 karaat geelgoud en 18 karaat roségoud. Met behulp van de zilveren schuifsluiting is de armband op maat af te stellen zodat deze past om elke damespols.

 

Bekijk Tirisi Moda Collectie

 


 

Kleurrijke Reflex van Bron

Bron heeft deze Reflex armband een buitengewoon zomerse uitstraling gegeven door het gebruik van edelstenen in een verschillende tinten blauw en paars. Het is een combinatie van maansteen, amethist, kyaniet, amazoniet en aquamarijn, die worden afgewisseld door zeven roségouden ornamentjes (18 kt). De variatie in edelstenen maakt verschillende combinaties mogelijk. Elk daarvan is verkrijgbaar in een beperkte oplage. De Reflex armband is flexibel en past dus comfortabel om elke pols. De armband is solitair te dragen of als een uitbundige combinatie met meerdere armbanden voor een Ibiza-stijl uitstraling.

 

Bekijk Bron collectie

Meer nieuws

Volg ons op instagram